Vierailija

eli kun tilaa kestovaippoja ja pitää valita se sisäpinnan materiaali, mitä ne eri vaihtoehdot tarkoittaa ja mahd. plussat ja miinukset. Eli mikrofleece, coolmax, kuivaliinaneulos, bambufleece ym. Kiitos, jos joku osaa neuvoa!

Kommentit (4)

fleece, coolmax, kuivaliina..... Sitten luonnonmateriaalit on märän tuntuisia eli bambu, hamppu.........Bambufleece ei ole kuivan tuntuinen vaan ihan märän tuntuinen koska on luonnonmateriaali ja imee itseensä nestettä toisin kuin nuo keinokuidut.Pars neuvo on kääntyä tämän foorumin puoleen ;) http://www.kestovaippainfo.fi/

Kaikki tieto löytyy sieltä puolueettomana sekä erittäin vilkas keskustelupalsta jossa puhutaan vain yhdestä aiheesta :D

On helppoa käyttää luonnonmateriaalivaipassa irrallista ohutta fleecepalaa ihoa vasten, se kalastaa kakkaa ja tuntuu kuivalta.Noista mainituista kankaista mielestäni coolmax on hyvä, kestävä ja kuivan tuntuinen. Kuivaliinaneulokseen (ainakin Myllymuksujen myymään) jäävät tarrat aina kiinni jättäen jälkiä, siksi en pidä siitä. Bambufleecen kohdalla en ymmärrä fleece-nimitystä, mielestäni se on lähempänä collegea eikä siis pintakuivaa. Hyvin se kyllä imee.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

vaihtoehdot ovat luultavimmin sitä varten, että yhden vauvan iholle sopii yksi, toiselle toinen. Jos vasta odotat vauvaa, ehdotan että hankit etukäteen luonnonkuidusta tehtyjä vaippoja ts. puuvillaharsoliinoja ja niiden kanssa kokeilet erikseen kuivaliinaa, ts. kankaasta leikattua tilkkua. voi ostaa myös valmiina ekokaupoista.kuivaliinoja on muuten saatavilla mysö kuitupaperisina.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat