Seuraa 

Meillä nestemäistä Panadolia, joka alkuun pienempänä tuntui toimivan oikein hyvin, mutta nyt kun osaa päristää ja sylkeä pois ja on muutenkin jo isompi tyttö (pian 1,5 v ja n. 11-12 kg), niin määrä on mielestäni suuri, mikä pitäisi saada menemään. Ja maistuu ilmeisen pahalle.Mitä olisi siis tuon sijaan hyvä olla varuilta kotona hampaiden tai sairauksien varalta??? Ja saako ilman reseptiä vai ei?Kiittäen, micaelia

Kommentit (9)

on aika käteviä. Ollaan käytetty niitä alusta asti. Yhden kerran ostin sitä nestemäistä Panadolia ja se tosiaan taitaa olla pahaa, kun kaksivuotias oli ihan järkyttyneen näköinen ja siitä pitäen kieltäytyi kategorisesti yhteistyöstä, kun sitä yritettiin antaa. No, menihän sekin ruiskulla, mutta ei se kivaa ollut.Tosin supoissakin on se ongelma, että neuvokas lapsi osaa ne kyllä työntää pepusta ulos... Saa olla tarkkana, ettei tule juksatuksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lisää ja jokaiseen pikkuvaivaankin pitäisi aina saada " suoraan purkista lääkettä" =DMutta Pamol F, banaaninmakuinen, tilkkaan vettä sekoitettuna on niin pahaa kuulemma hänestä ettei suostu edes ottamaan suuhun sitä.Poika 4v taas tykkää Pamol F:stä maun puolesta, vauvana ei kuulemma huolinut ruutasta Panadolia ilman pakottamista, mutta kyllä ainakin jo tuossa 2v iässä suostui ihan hyvin ottamaan sitäkin, kunnes löytyi se Pamol F.Kaverin lapsi 1,5v myös tykkää siitä Pamol F:n banaaninmausta kuulemma huomattavasti enemmän kuin Panadolista jonka sylkee, ja määrä jota tarvitsee edes ottaa on vain yksi teelusikallinen nielaistavaksi eikä ruutallista tai kahta kuten sitä Panadolia.Terveisin Kämmynkäpy

ja jos lusikasta ei onnistu ottaa, voi tietty sen pillerin sulattaa vaikka lääkelasiin ja siitä ' vetää' ruuttaan, niin meillä totuteltiin tähän lääkkeeseen silloin pienenä. Sitä on helppo pitää mukanakin aina, kun ei tarvi lasipulloja kuljetella!

Meillä ollut käytössä ihan pienestä pitäen. Supoista olen lukenut niin paljon kielteisiä tutkimuksia vauvan kannalta, että en halunnut niitä käyttää.Pamolista löytyy myös aikuisille sekä imeskeltävä että nieltävä tabletti ja on kait tässäkin sarjassa nestemäinen. Onkin siis meillä koko perheen käytössä!

Meillä reilu yksivuotias on jo osannut imeskellä sen tabletin. Voi myös sekoittaa pieneen määrään vettä.Pronaxeniakin löytyy, mutta ensisijaiseksi särkylääkkeeksi se on mielestäni hiukan liian tujua. Sehän on tulehduskipulääke, joka ei tee välttämättä hyvää vatsallekaan. Pronaxen on hyvä korkeaan kuumeeseen, sitä voi antaa yhtäaikaa parasetamolin kanssa, mutta on pitkävaikutteisempi. Ja yötä vasten esim. korvakipuiselle, juuri pitkän vaikutusajan takia.

lapsella, joka osaa jo pureskella tai ottaa lusikkaan sulatetun lääkkeen suun kautta. Meillä tämä on toiminut n.1,5v. lähtien hyvin. Ensin sulatin lusikkaan lääkkeen, nyt tyttö ottaa lääkeeen suuhun ja pureskelun jälkeen juo vettä päälle. Aikaisemmin käytin nestemäistä panadolia (suppoja en koskaan koska ne vaikuttaa huonosti) tai lääkärin määräämää pronaxenia. Nestemäinen Padadol oli kuitenkin siitä huono mielestäni, että annoskoko oli aika suuri ja pullot pieniä (ilman reseptiä etenkin).

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat