Vierailija

Meillä oppi lapsi esikouluvuoden aikana liudan uusia kirosanoja ja nyt niiden sanomisesta ei tule millään loppua..... ihan kamalaa.

Kommentit (13)

olla huomaavinaankaan. Sit ollaan kokeiltu sitä, että kotona saa kiroilla, mutta kun mennään ulos niin ei. Mut ei näistä kumpikaan ole tehonnut, eikä se alkuhuuma mene ohi. Tuntuu että kun näkee jonkun kaverin niin into vaan yltyy ja pitää esittää kaikki mitä osaa. Ei yhtään muisteta mitä ollaan sovittu siitä missä saa kiroilla ja missä ei.

ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä tuntuu olevan 6v. joku ihmeellinen uhmakausi menossa, että ei kyllä tunnut ihan pelkkä kaunis puhe auttavan. En tiedä onko kenelläkään muulla sellaista.

apVierailija:

Lainaus:


Vanhin on nyt 8v. Seur 6v ja nuorin 3v joka " kokeillut" muutamaa kirosanaa.-nelonen
olen sanonut että kiroilu on rumaa ja huonoa käytöstä ja meidän lapset ei käyttäydy huonosti vaikka muut käyttäytyisikin.tehoaa yllättävän hyvin!

Laita vaikka jäähypenkille kuudeksi/seitsemäksi minuutiksi (lapsen iän mukaan) JOKA KERTA kun suusta pääsee sammakko.

Sekin voi tehota, että otat jotain konkreettista pois: esim. pyörällä ei ajeta kolmeen päivään, jos tulee kirosana. Legot pois pariksi päiväksi, jos kiroilee. Mikä ikinä onkin lapsellenne kiva ja tärkeä lelu/esine. Äläkä sitten lepsuile tässä asiassa.

osoita paikka, jossa saa vapaasti kiroilla, vaikka vessa tms. Muualla ei saa kiroilla. Väsyy nopeasti alkuhuuman jälkeen tuohon vessakiroiluun.

mun vanhemmat oli kertonut juurta jaksain mitä kirosanat TARKOITTAA: vittu, perkele jne.. jos ne ihan selittää mitä ne on niin jää kiroilut.. meillä ainakin jäi..

meillä tuo kiroilukielto on tehonnut eskarilaiselle eli 6-veelle. samaa ollaan käytetty myös 4-vuotiaaseen joka on isoveljen esimerkistä oppinut uusia sanoja... hänelle ei ole tehonnut ihan yhtä hyvin kuin esikoiselle, jolle ei itse asiassa ole montaa kertaa tarvinnut sanoa. mutta kyllä 4-veekin uskoo ja kiroilu on vähentynyt vaikkei ihan kokonaan loppunut.

Sanktio voi olla esim. päivän pelikielto tietokoneelle, jonkin lempilelun pois ottaminen päiväksi tai pariksi jne.Ei kohtuuttomia uhkauksia ja rangaistuksia joita et sitten kuitenkaan pysty toteuttamaan.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat