Vierailija

apua... jotenkin digiboxini poisti kyseisen jakson kun olin ehtinyt puoleen väliin :,( Voisiko joku ystävällinen kertoa mitä tapahtui sen jälkeen kun tämä Bullitt kyseli Julielta että miten on, onko tehnyt päätöksensä? Ja siitä loppuun, mitä tapahtui?! Kiitos !!

Kommentit (7)

Lopussa myös Seth ja Summer menivät naimisiin. Julien vauvasta tuli tyttö. Päättyi siihen kun ryan tuli arkkitehtihommistaan ja näki pojan joka vaikutti häneltä itseltään siinä iässä. Kysyi pojalta että tarviiko se apua? Ja siihen loppui. Ainiaaksi.


Miespari päätti myydä talonsa Kirstenille ja Sandylle.Hmm... katselin puolella silmällä loppua. Se tumma tyttö (mikä sen nimi nyt on) saateltiin bussiin matkalle sinne georgen juttuihin.Muut nuoret hajaantuivat juttuihinsa..Äsh..kertokaas nyt joku jotain lisää, kun minä jo unohdin :)Ai niin ihan lopussa välähdyksiä tulevaisuudesta, kuinka Julie valmistui. Sandy oli opettajana. Sit oli välähdys sen tumman tytön ja tumman pojan (miten niin nimet ei oo mun vahva juttu..) häistä. Siellä näky myös Ryan ja Taylor, ei ilmeisesti yhdes, ja Kirstenin ja Sandyn pikkutyttö.Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat