Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kuulin viime viikolla kivoja juttuja, kun kävin töissä... Pitäisi siis töihin palata heinäkuussa ja työnkuva muuttuu ihan täysin. Eikä niinkään parempaan!

Kommentit (12)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla


Jos olet esim. kaupassa töissä, ja olet vastannut esim. vaikka leipäosastosta, ja hoitovapaan aikana siihen on otettu toinen tekemään " sinun töitäsi" , niin on kauppiaan päätös kumpi leipäosaston vastaavana jatkaa.

Saattaa olla, että sinun sijaisesi jää siihen, ja sinut siirretään esim. juustotiskiä hoitamaan. Tällöin sinut siirretään " vastaaviin töihin" , mikä on ihan lainmukaista.

Jos kauppias taas laittaa sinut moppaamaan lattioita, niin silloin sinut " alennetaan" , ja niin ei käsittääkseni saa tehdä.Mutta on töitä, joissa on vaikea arvioida, pääsetkö " vastaavaan" työhön... Ja kannattaa myös miettiä tuuraajaasi...! Jos teet työtä joissa on erilaisia " projekteja" tmv. niin olisi aika kenkkua, että sijaisena ollut henkilö on pyörittänyt " projektia" pari vuotta, ja sinä " kaappaat" sen loppumetreillä.Ja onko sinulle nyt tarjottu työ oikeasti " huonompaa" , vai onko se vain SINUSTA huonompaa työtä, kun se mitä teit ennen hoitovapaata? Tyyliin jos olit ennen sairaanhoitajana lastenosastolla ja nyt sinut siirretään reumaosastolle, niin " samaa työtähän" sinä tavallaan teet, mutta ehkä toinen paikoista on mieluisampi...

Voihan olla, että tämä uusi on tehnyt sinun hommaasi huomattavasti paremmin ja ei olisi järkeä ottaa sinua siihen takaisin.Ehkä kuitenkin työhön palatessasi kuviot ovat muuttuneet ja uusi työnkuvasikin muodostuu uudeksi (mielenkiintoisemmaksi) ajan kanssa.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat