Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Meinaan kaikkea pyydellään anteeksi, ja ihan turhaan! Jos menee kylään niin " anteeks nyt kun meillä on näin sekaista, anteeks nyt kun on vaan tällaista pullaa, anteeks nyt kun noi lapset huutaa koko ajan, anteeks ny kun oon tän näköinen, anteeks ny sitä ja tätä" . Siis ihan kun mä menisin katsomaan niiden ruokatarjoiluja ja sitä paitsi, jos kutsuttuna menee, niin olisihan sitä mahdollisuus vaikuttaa siisteyteen, tarjoiluun ja omaan vaatetukseen, jos noin kovasti häiritsee. Lapset on jo isoja ja ihminen käy töissä, eli mitään kotiäitimasennusta en ensimmäiseksi epäilisi. Haluaisin vaan että toinen ei turhaan nolostelisi kaikkea ihan joutavaa ja toisekseen en jaksa enää kuunnella.

Kommentit (3)


Tuollainen itsensä ja elämänsä vähättely on hirveän tiukasti ihmisessä kiinni. Ehkä häntä ei ole lapsena hyväksytty sellaisena kuin on, vaan on joutunut olemaan aina parempi ja hienompi. Jos lapsi ei saa tukea ja kannusutsta, rohkaisua sellaisena kuin hän on, miten ihmeessä lapsi oppisi arvostamaan itseään? Ja se ikävä kyllä kantaa aikuisuuteen asti.

En ole osannut sanoa muuta kun että ei tosiaan haittaa jos on sotkua tai että ethän sä mitenkään kamalalta näytä (no ehkä toi ei ollut ihan paras effort multakaan...). Mutta mitä voi sanoa, kun toinen vaan jankkaa että ihan kamala sotku. No jos on sotkua, paha sitä on kiistää, mutta kun sekään ei auta, että sanoo etten sitä tullut katsomaan vain sinua, ystävä hyvä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat