Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Hieno tuli. En ajanut sivuilta ja takaa kaikkia hiuksia vaan leikkasin lyhyeksi, päältä jätin pitkäksi. Toimii siis myös silloin kun hiuksia ei " laita" vahalla.Ajattelin laittaa vahaa kun mennään juhliin viikonloppuna.

Ei näytä " kovikselta" vaan ihan tyylikkäältä pikkupojalta ;)

Kommentit (8)


kuinka positiivisesti suhtaudun irokeeseihin pienillä pojilla :).Olen tällainen tunnollinen kiltti runotyttö ja miehen ja lähipiirin " pelko" on ollut, että laitan pojan tanssimaan balettia jne.No, poikani 5 vee on hyvin herkkä ja tykkää kukista ja hoivata. Mutta hän tykkää mm MUSTISTA vaatteista joita en hänelle tykkää ostaa, koska ei ole minusta lapsen väri kun on ihan valkotukkainen ja muutenkin vaalea. Tykkää hirmusti myös räminärokista ja soittaa rumpuja. (ja itse kuuntelen klassista)No. Nyt ilmoitti parturiin mennessä, että haluaa irokeesin. En tiedä, missä on edes nähnyt!!! Antaumuksella selitti minulle ja parturille, kuinka hieno se olisi.

Leikattiin tavallinen tukka (tosin on kihara). Kotona laitoin vahalla pystyyn ja poika oli NIIN ONNELLINEN ja ylpeä, että enpä tiedä mitä pahaa tuossa on... ja söpöltä näytti :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat