Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kuuluuko esim. 3v:lle ostaa joku ranneke, vai pääseekö sen hintainen jollain kertalipuilla halvemmalla, vai onko monimutkaisempaa? Muutamassa laitteessa olisi tarkoitus käydä. Alle 4v oli joku ilmaista. En nyt enää edes muista, miten ne meni.

Kommentit (6)

molemmille tuonikäisille rannekkeet, pienempi saa sen vähän halvemmalla (muistaakseni 22e ja 16e). Aikuisille ostettiin pääsylippu alueelle ja erilliset liput akvaarioon ja delfinaarioon (yht 32e).Kannattaa huomata, että lasten kanssa pääsee joihinkin laitteisiin mukaan ilmaiseksi, mutten ole varma, koskeeko tämä kaikkia laitteita. Viisivuotiaallamme jäi väliin muutama laite, joihin olisi päässyt yhdessä aikuisen kanssa, koska meillä ei ollut rannekkeita. Toisaalta tämä ei hauskan päivän jälkeen tainnutkovasti harmittaa.Suosittelisin toiselle teistä aikuisten ranneketta (liki 30e), jos vain tykkäätte laitteissa käydä. Meillä mies ei halua ja itse en voinut, kun olen raskaana.

Pelkkä sisäänpääsy alueelle on siis 6e/aikuinen, lisäksi erilliset liput delfinaarioon ja akvaarioon (à 5e).Käy Särkänniemen sivuilla, sieltähän nuo selviää :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat