Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Olenpa jostain lukenut että Martat suosittelevat punaviinin pakastusta jääpalapusseihin ja siitä sitten vain kastikkeeseen. Onko tämä oikeasti totta? Tunnustan menneeni halpaan ja pakastaneeni juhannukselta jääneen viinipullon puolikkaan. Kun olen lukenut ruokaohjeita niin eihän kyllä missään niissä mainita sanaakaan " pakastetuista punaviinikuutioista" . Enhän nyt edes osaa arvioida paljonko on esim. 5 kuutiota punaviiniä. Sitä paitsi säilyykö se edes pakastettuna? Tunnen kyllä itseni nyt vähän hölmöksi vaikka ensin olin mielestäni niin viisas ja säästäväinen, oikea martta.

Kommentit (3)

Monet pakastavat myös muita " vastaavia" juttuja. Esin jos keittää lihaliemen/paistaa lihaa, voi siitä ylijääneen liemen pakastaa (samoin kalaliemen kanssa). Jääpala kuutiot ovat siitä käteviä, että eivät vie paljoa tilaa, ja ovat valmiita annoksia:) Jos vaikka tekee kermakastikkeen, voi siihen laittaa makua antamaan pari jääpalaa lihalientä.



Ja määrän ap voit arvioida maistamalla, tee punaviini-kastike ja laita muutama jääpala, laita lisää jos maku sitä kaipaa:)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat