Seuraa 

Moi!Meillä on Askon Siru-nojatuoleja, jotka ovat jo aikalailla nuhjaantuneet, eikä värikään enää miellytä silmää. Huomasin että Ikealla on saman oloinen malli, nimellä Tullsta (muistaakseni....). Ymmärsin että niihin Ikean tuoleihin löytyy irtopäällisiä (kai...). Onko joku kokeillut sopiiko ne myös noihin Askon vastaaviin, vai onko tuolien koossa kovakin ero?Pienellä panostuksella saisi uudistusta. Tuhannesti kiitosta tietäjille!

Kommentit (9)

Minä tilasin (postimyynnistä) meidän caroliinaan uuden päällisen ikeasta, toivotaan että se sopii. Mitat tosiaan heittää muutaman sentin mutta jos ei käy niin sitten palautan päällisen. Meillä carolina on ollut vasta muutaman vuoden mutta kangas on ilmeisesti huono ja soffa näyttää jo todella vanhalta :(Uutta soffaakaan ei tässä vaiheessa kannata lähteä ostamaan koska lapset ovat niin pieniä.Jos jollain on kokemusta päällisen sopivuudesta kyseiseen soffaan niin vastaa jotta tiedämme.. :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Eihän sitä kunnolla kokeilematta tiedä, että miltä se näyttää, varsinkin kun postimyynnin kautta tilaa. Enpä minäkään sitten uskalla sitä ostaa ilman kunnollista palautusoikeutta. Harmi, kun kellään tutullakaan ei taida olla Ektorpia, että pääsisi testaamaan päällisten sopivuutta.

Hei! Onko jollakulla omakohtaista kokemusta Ektorpin päällisistä Askon Carolina-sohvaan? Eli sopiiko ne ilman mitään temppuja ja sopiiko vielä pesunkin jälkeen? Tekisi kovasti mieli ostaa Ikeasta nuo suht halvat Ektorpin päälliset, jos vaan voisi olla varma, että ne sopii tuohon meidän Carolinaan (sohvien mitat kuitenkin heittävät muutamalla sentillä suuntaansa)...

...miljoonasti avusta!En viitsisi turhaan ostaa kallista (vai paljonko muuten mahtaa maksaa?) päällistä, jos ei sovikaan ja pitää palauttaa, joten kiitos tosi paljon!Onkohan niitä monenlaisia värejä ja kuoseja?Tässä ihan palaa halusta päästä hypistelemään ja " uudelleen sisustamaan" :)

Tänään hain postista viime viikolla tilaamani ektorp-päällisen caroliina soffaamme. Paketissa kuosi näyttää kivalta mutta siinä lapussa (onkos se nyt sitten pakkauslista, se missä on toimitetut tavarat) oli maininta että tuotteilla on 30 päivän palautusoikeus mutta tuotteen pitää olla alkuperäispakkauksessa. Soitin Ikean asiakaspalveluun että jos avaan paketin kokeillakseni päällistä mutta päätänkin palauttaa sen niin en kuulemma saa rahoja takaisin. Sitä tuotetta ei saa ottaa pakkauksesta pois vaan minun on " tiedettävä" näyttääkö huppu hyvältä sen kangas määrän perusteella mikä on näkyvillä (noin 20*30cm).Päätin että en avaa pakkausta vaan lähetän sen takaisin. Harmittaa kovasti koska kuosi näyttää kivalta mutta en kuitenkaan osta sikaa säkissä, jos vaikka se huppu ei sovikaan koska tuo meidän soffa ei ole ikeasta ja mitat heittävät vähän.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat