Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Lastani kiusataan Yksi luokkalaisita keksi, että häntä ei huolita porukkaan, kukaan ei saa puhua hänelle. Kaikki uskoivat, kun pelkäsivät tätä henkiöä.

Opettaja kertoi, ettei ehdi puuttua, hänen täytyy opettaa Kiusaajan vanhemmat puhuivat kerran lapselleen ja sanoivat, että se pitää riittää. Kiusaaja jatkaa aina vain. Lapsen täytyy olla yksin välitunneilla ja muutoinkin. Kiusaajalla on sisarus, jota on kiusattu tosi kovin ottein samaan aikaan. Täm kiusaaja on todella säälimätön kiusaaja. Tosi, tosi surullista.

Kommentit (1)

oikeasti! Minun sydämmeeni sattuu, kun ajattelinkin lastasi yksin koulun pihalla :-(

Sinun tulee nyt vain olla se vahva aikuinen joka pistää lopun tuolle syrjinnälle, otat asenteen ettei sinua kiinnosta ehtiikö opettaja puuttua vai ei.... Hän on ammattinsa valinnut ja hänen tulee ammattilaisena osata puuttua tuohon. Kyllä opettajan kuuluu tehdä muutakin kuin opettaa, hänen tulee olla suunnan näyttäjänä sille, mikä on sallittua käytöstä ja mikä ei.

Pommitat koulua niin pitkään, kun on tarve. Otat vaikka tarvittaessa yhteyttä kiusattujen tuki ry:n, sosiaaliasiamieheen, lastensuojeluun. Tee tiettäväksi ettet vanhempana hyväksy lapsesi kohtelua.Jos mitään ei tapahdu, voisitko ajatella vaihtavasi lapsesi koulua? Se on ollut monen pikkuisen koululaisen pelastus.Toivotan sinulle ja pikkuisellesi oikein paljon voimia.t. Tiina Ropponen

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat