Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Meidän vauvamme on vieläkin tosi kiintynyt rintaan. Kiinteitä menee hurjia määriä, mutta se ei ole vähentänyt rintamaidon kulutusta juuri lainkaan. Olinko väärässä kun kuvittelin, että kun kiinteät tulee kehiin niin lapsi alkaa pikku hiljaa vieroittaa itseään rinnasta enemmän ja enemmän?Muuten asia ei ole ongelma,mutta menen töihin kun lapsi on vuoden, ja muutenkin ajattelin lopetella imetyksen tuohon vuoden ikään. Mites teillä muilla?

Kommentit (2)

Lapsi täytti juuri 1v ja imetys loppui 2 viikkoa sitten. Sitä ennen söi päivisin n. 3 tunnin välein ja öisin jopa 5 kertaa, välillä oli koko ajan öisin tissillä. Viimeinen niitti imetyksen lopettamiseen oli, kun lapselle tuli hampaat ylös ja alas, puri samalla kun söi ja sattui ihan pipona. Eli en edes pystynyt enää imettämään kun sai suunnilleen tuskasta huutaa. Lopetin ensin päiväimetyksen, sitten muutaman päivän päästä yöimetyksen. Tappeli ensin pulloa vastaan kun oli tottunut nukahtamaan tissille, mutta oppi sitten kuitenkin juomaan siitä pullosta ja nukahtamaan syliin josta nostan sitten sänkyynsä. Muutama yö meni nukahtaessa pullolle, sitten alkoi nukkua läpi yön :) Herää vain kerran aamulla klo 6 jolloin haen hieman maitoa ja nukkuu vielä klo 9 asti.

Yöllä syö rintaa n. 3 kertaa. Ja meilläkin syö silti kiinteitä aivan hurjia määriä. Mutta taitaa silti olla nämä tälläiset vauvat poikkeuksia.

Mie en ole töihin menossa joten ainakin kesän yli jatketaan imetystä. Katsoo sitten syksyllä mikä tilanne on.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat