Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kiitos kaikista kommenteista! :)

Kommentit (5)

Käytin 5 vuotta. Hyvin sopi, näpyt lähti (ei mitään akne-vaivaa, kierron puolivälissä aina vaan ikäviä näppyjä). Lihoin kyllä, mutten syytä pillereitä vaan elämäntapoja! Käytin noinkin kauan (suositus muistaakseni max. 3v) koska hyvin sopi. Vuosi sitten lopetin, toiveissa vauva, vaan en ole raskautunut. Muutoin ei valittamista.

Olin pillereillä vuosia. Näpyt tuli lopetettua takaisin, mutta ei niin voimakkaasti.En lihonnut ollenkaan. Taisin itseasiassa laihtua, mutta olinkin nuorena tiukalla ruokavaliolla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

*en lihonnut pillereitä syödessäni (epäilenkin osan naisista käyttävän pillereitä tekosyynä lihoamiseen kuten synnytyksiäkin... itsellä kun on sama hoikka varsi aina vaan)

*akne lähti aika nopeasti menemään hyvään kuntoon ja olin oikein tyytyväinen ihooni, vaikka ei siitä mitään täydellistä tietenkään tullut ihan jo aknen jättämien arpien vuoksi

*pillerit lopetettuani iho pysyi pitkään hyvänä ja alkoi kukkia vasta raskausaikana, eli todennäköisesti johtui silloin raskaushormoneista.En osaa vielä sanoa millaiseen kuntoon iho palautuu raskauden jälkeen, koska imetys menossa eli hormonitoiminta ei ihan " tavallisessa" vaiheessa vieläkään.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat