Vierailija

omat lapset siinä hötäkässä menehtyisivät. Sanat eivät riitä kuvaamaan. VArotettukin häntä oli ja SILTI oli pakko päästä " pätemään" . Vankilaan joutaisi.

Sivut

Kommentit (172)

Mitä mieltä hän oli kotisynnytyksestä? olikohan isää ollenkaan mukana kuvioissa? Mitä jos isä kielsi, jonkin suuntauksen fanaatikkona, sektion ja sairaalan?Miten terveydenhoitohenkilökunta ei huomannut äidin hätää ja sektiokammoa, tai mistä lie äiti mahdollisesti kärsikin?

Jospa äiti meni aivan paniikkiin eikä pystynyt tekemään järkeviä päätöksiä? Miksiköhän kukaan ei tajunnut äidin henkistä tilaa?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Fakta on se, että äiti vaaransi lapsensa valitsemalla kotisynnytyksen lääkärien suositteleman sektion sijaan, seurauksena se, että lapset kuolivat.Naisella oli siis synnytystapa tärkeämpi kuin lastensa henki! Kyllä tuollaisesta idioottimaisuudesta ja lastensa murhaamisesta pitäisi lätkäistä vielä tuomio päälle.

Ehkä sairaalakammo, toimenpidekammo tai jotain, mikä on ylimaallisen suuri pelko. Tai mistä me tiedämme, mitä mieltä vauvojen isä oli sektiosta? Jospa hän kielsi sen vaimoltaan? Mistä me tiedämme mitkä tekijät johti kotisynnytykseen. Vaikea kuitenkin uskoa, että kyse olisi vain äidin omasta ideologiasta ja " luomuhörhöilystä" .

syntymättömien lastensa (ja oman) hengen. Luulisi, että nykyään on niin paljon tutkittua faktaa siitä, mikä on turvallista ja mikä ei, että kukaan ei tekisi noin suurta virhettä ihan tietoisesti.

Iltalehdessä oli eilen että lapsi oli syntyessään ehkä kuollut, poliisi joka niin sanoi ei ollut varma.Siinä vaiheessa ei ollut enää mitään tehtävissä. Kuollutta lasta ei saada henkiin enää, piste. Kuitenkin jossain vaiheessa oli pakostakin vaihe, jossa tämä lapsi ei vielä ollut kuollut, ja jos äiti olisi ollut sairaalassa sydänkäyräseurannassa siinä kohtaa, olisi voitu tehdä hätäsektio ja kuolema olisi ehkä voitu välttää.

sairaalakmmosta. Itsellänikin on sellainen, mutta siitä huolimatta olen kaikki 3 lastani synnyttänyt sairaalassa. Voin silti kuvitella, että jollain on niin kamala fobia sairaalaan joutumisesta, että tekee jotain noin pölvästiä.

Ne ovat 99,9%:sesti suunniteltuja, niissä on kokenut ammattilainen mukana ja ne tapahtuvat normaalin raskauden jälkeen ja syntyy yksi vauva. Koko ajan ollaan valmiita lähtemään sairaalaan. Oletteko te oikeasti noin ummikkoja, että kuvittelette tämän olevan kovin yleistäkin? Hankkikaa nyt oikeasti jo jotain muuta puuhaa, ja alkakaa ratkoa ongelmia siellä missä niitä oikeasti on.Vierailija:

Lainaus:


Jos lapset eivät ole syntyneet.Jos tämän tapauksen vatvominen saa yhdenkin riskisynnyttäjäkotisynnytysurheilijan miettimään valintaansa toisenkin kerran niin silloin se on ollut sen arvoista, vaikka suomalaiset nyt yleensä ovatkin tarpeeksi järkevää porukkaa että monisikiösynnyttäjät menevät suosiolla sairaalaan ja uskovat mitä lääkäri, se toinen ja kolmas lääkäri, neuvolan terkkari ja kaikki tutut kätilöt sekä kaikki tervejärkiset maallikkotutut sanovat.


Mutta varmasti on ollut vaikea uskoa, että perhe kuitenkaan päätyisi tällaiseen niin vaaralliseen ja järjettömään ratkaisuun pelkonsa takia. Useimmiten sairaalakammoiset ihmiset kuitenkin kiltisti laputtaa sairaalaan silloin kun on pakko.

Vierailija:

[quote]


toinen lapsista eli sairaalassa kaksi päivää? Syy kuolemaan voi olla aivan muuta kuin kotisynnytys.[/vammojensa laatua lienee arvioitu ja todettu niin pahoiksi, että koneet on kytketty pois. Mitä siihen kuolleena syntyneeseen vauvaan tulee, luultavasti hänkin olisi selvinnyt, jos äiti olisi suostunut suositeltuun sektioon. Henkilökohtaisesti minulta ei riitä tippaakaan ymmärtämystä ihmisille, jotka toimivat lehtijuttujen kuvaamalla tavalla.

Lestadiolaiset kunnioittavat elämää ja haluavat jokaisen lapsen syntyvän, syntyi tämä millaisena tahansa. Lapsi on heille ensisijainen, toisin kuin tälle äidille , jolle synnytystapa oli ensisijainen! Vai tarkoitatko, että lestadiolaisten pitäisi tapattaa lapsensa kuten tämä äiti teki?

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat