Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Toinen lapsista oli kuollut jo kohtuun, toinen eli sairaalassa kaksi päivää. TE ette voi tietää oliko lapsilla synnynnäisiä vikoja, eli kotisynnytys ei välttämättä ole syy kuolemiin.

Kommentit (13)

Jos oli niin vielä suurempi riskisynnytys, vielä suurempi syy hoitaa synnytys sairaalassa missä he pääsevät heti tehohoitoon ja vielä suurempaa hulluutta synnyttää kotona vastoin kaikkien asiantuntijoiden neuvoja koska mää tahon.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

A

Äitiä oli useamman kerran varoitettu ja pyydetty hoitamaan synnytys sairaalassa.B.

Äidillä oli " erimielisyyksiä" synnytystavasta, eli ei halunnut keisarinleikkausta ja siksi ei suostunut sairaalaan.C.

Ottivat jonkun kouluttamattoman henkilön avukseen riski-kotisynnytykseen.Mikä näistä ei ole tuomittavaa, vaikka lopullinen päätös olisi mitä?Rangaistus kovapäisyydestä on ollut kamalin mahdollinen ja vanhemmat tulevat siitä kärsimään koko loppuelämänsä ja suon, että heille ei tulisi lisäsyytteitä.

Luonnollisestikin olen pahoillani heidän puolestaan, mutta ei auta, kuin sanoa, että oma tyhmyys on tässä kyseessä.

Paikalla ei ollut kotisynnytyksiin erikoistunutta kätilöä jne.Kukaan järkevä kätilö ei lähtisi edes hoitamaan riskisynnytystä kotona.Minusta tällaisissa on kurjaa (lasten kuolema toki se kaikkein karmein osa!) se, että järkevästikin kotona synnyttävät leimautuvat " lapsen turvallisuuden riskeeraajiksi" tämän perusteella.

tuomitset täällä palstalla harvasen päivä. Olen tehnyt abortin lapsena/nuorena ja aina täällä on joku jeesustelia sitä tuomitsemassa tietämättä faktoista yhtään mitään sen enempää. Saan kai minäki sitten harrastaa samaa?

todellakin tuomitsen moisen tyhmyyden. Meillä kaikki meni synnytyksessäkin ihan normaalisti, ja silti oli paikalla 8 henkilöä meidän lisäksi salissa. Ja jokaiselle oli hommia. Mitenköhän tämä " auttaja" aikoi edes hoitaa homman, mihin laittaa toisen vauvan kun toinen on syntymässä.. Äiti kyllä vaaransi myös itsensä tuolla valinnalla.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat