Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

2,5-vuotias löysi jostain eilisen tuttipullon ja oli juottamassa sitä tälle kuopukselle! Tämä kuopus on vielä rintalapsi.Eilen kuopus oli niin kärttysenä, niin kaikkemme yritettiin tehdä, että rauhottuu. Ei huolinut sitä tuttipulloa, joten jäi pyörimään tuonne jonnekin ja esikko sen sit löysi! Huoh! Tuleekohan pikkuiselle maha kipeeksi? Onko kellään kokemusta?

Sivut

Kommentit (26)

siis maitohappobakteereita, jos teiltä löytyy niitä tai voit helposti hakea apteekista. Tuskin sitä paljoa joi, maistuu jo aika pahalle...

mies oli tietämättään juottanut viikon vanhaa Nan-maitoa 9kk ikäiselle, tosin maito oli ollut jääkaapissa. Olivat soittaneet päivystykseen ja myrkytyskeskukseenkin hätäyksissään. Ei ollut tullut edes mahanpuruja.

Toivotaan, et teilläkin menee ok.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vierailija:

Lainaus:


Maitojauhe on eri asia. Apteekin maidot tehtävä keitettyyn veteen, koska siinä suurempi bakteeririski. Tämä kyseinen kuolema on ollut tämän maitojauheen tekosia.

AP:n vauva ei nyt varmastikaan kuole.
Kyse ei siis ole ainoastaan mikrobin aiheuttamasta tartunnasta vaan myös elintarvikkeeseen kehittyvistä myrkyistä. Oletko koskaan kuullut ruokamyrkytyksistä?Siihen tuleeko tuttelista vaarallista puolessa vuorokaudessa en ota mitään kantaa.


Voisiko joku kemiaa tai elintarvikealaa paremmin tunteva selittää mekanismin vakuuttavammin? Ja eikö todellakaan kukaan muu muista tuota kuolemantapausta, aikaa siitä on ehkä seitsemän vuotta, tapahtui Suomessa.Älkää leimatko minua valehtelijaksi jos kerron ikävistä asioista. Oletteko oikeassakin elämässä noin kärkkäitä tuomitsemaan?Vierailija:

Lainaus:


Enkä todellakaan usko tuohon kutosen väitteeseen.
kestävät vaikka viikon pöydällä pilaantumatta. En kyllä suosittelisi syöttämään. Kyllähän maito happanee.Fakta tietoa jogurteista. Meijerillä näytteet laitetaan viikoksi lämpöhuoneeseen +30 astetta jos viikon kuluttua tuotteessa on hometta tai muuta siitä tulee reklamaatio eli erittäin poikkeuksellista jos tuote reagoi mitenkään.Sama pätee myyntipäiviin. Täysin sama tuote, mutta menee ulkomaan vientiin niin päälle pätkäistään lähes kaksi viikkoa lisää käyttöpvm.

Kylläpä tämä meni monimutkaiseksi.Vauva voi kuitenkin hyvin. Ei kuollut, kaikeksi onneksi, siis vielä!" tuohon en kyllä usko!" :oli kyllä huudahdus pelon lieventämiseksi. Toivon sitä provoksi. Ei tainut olla. Joten tämä päivä menee lasta vahdatessa.ap.

Tää uusavuttomuus menee kyllä jo yli hilseen.koittakaahan nyt selviytyä ja antaa niille lapsillenne hieman hengitystilaa ja lopettakaa tuo ylihuolehtivaisuus.Tän oli kylläkin oltava visti, mutta hyvä jos joku jaksaa näitkäkin tehtailla.

En minä tuomminnutkaan, esitin vain mielipiteeni.Mistä sinä niin päättelit. Minä vaan en millään voi uskoa sitä sanomaasi. Ja kyllä, jos joku kertoo jotain uskomatonta, tapanani on vastata, että en todellakaan nyt tuota usko..Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat