Vierailija

Menen takaisin vuorotöihin syksyllä hoitovapaan jälkeen ja myös mieheni menee vuorotöihin. Molemmilla on yötöitä silloin tällöin. Kuinka paljon tulee lapsille hoitopäiviä? Itse suunnittelin tekeväni lyhennettyä työviikkoa aluksi, lisäksi isovanhemmat voivat tarvittaessa hoitaa heitä.Hirvittää jo valmiiksi hoidon aloittaminen vaikkakin lapset ovat reippaita. Taitaa itsellä olla hankalampaa palata työelämään pikän kotona olon jälkeen...

Kommentit (4)

Kuitenkin aika harvoin sattui vuorot menemään ristiin meillä ainakin... Lapsi ei ollut edes vuoropäivähoidossa vaan ihan 6.30 - 17.30 välinen aika riitti meille. Ongelmia alkoi syntyä vasta nyt kun lapsi menee ekalle luokalle...tosi vaikeeta järjestää asioita. Ollaan kyllä ajateltu että toisen on pakko jossain vaiheessa löytää päivätöitä.

Meillä kyllä helpottaa se osin että toinen tekee epäsäännöllistä vuorotyötä ja toinen taas viikon sykleissä iltaa, aamua ja yötä. Harmittava asia on etenkin nyt kun lapsi menee kouluun se, ettei häntä välttämäti näe paljoakaan mikäli iltavuorossa tai yössä. Päivähoitoon muksun sentäs pstyy viemään silloin kun lähtee töihin ja on enemmän aikaa olla yhdessä. Teilläkin voi vuorot mennä niin, ettei lapsen tarvii loppupelissä paljoa olla hoidossa.

Lapsi vuoropäiväkodissa. Hoitopäiviä 5/vko, minimi aika 4h/pvä, maksimi 9½h/pvä. Noita neljän tunnin päiviä on 4-2 viikossa. Kuukauden hoitotunteja en oo nyt lähiaikoina laskenu.Meillä helpottaa se, että mies tosiaan tekee pelkkää iltavuoroa, eli lapsi menee hoitoon aina samaan aikaan, lounaspöytään. Hakuajat sitten vaihtelee. Jonkinlainen rytmi kuitenkin säilyy, eikä muksua tarvitse raahata kukonlaulun aikaan puoliksi unessa tarhaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat