Vierailija

Noita näkee nykyisin päivittäin känykkään löpisevien lisäksi! Minusta on todella outoa käytöstä äidiltä, jos hän haluaa tuolla tavalla eristäytyä lapsestaan ja hänen äänimaailmastaan. Monta kertaa ajattelen, että äiti ei varmasti kuule mitään, jos lapsi haluaa äänellään ilmaista jotain ainoalle lähimmäiselleen, äidille. Ette varmaan kuuntelisi korvalappuja, jos kävelisitte yhdessä aikuisen kanssa? (ette tietenkään, koska se olisi epäkohteliasta) Jos niitä renkutuksia on pakko kuunnella, eikö sitä voi tehdä joskus silloin kun on omaa aikaa eikä varastaa tätä yhteistä aikaa lapselta?Jos hankitte lapsia, olkaa valmiit myös olemaan yhdessä heidän kanssaan ja kuuntelemaan heitä!

Kommentit (19)

Sehän on kamalaa lapselle jos ei nää äidin silmiä. Sehän on melkein ainoa tapa kommunikoida pienelle lapselle. Sama kun käyttäisit burkhaa miehesi kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Muuten minulla ei ole juuri mahdollisuutta kuunnelle kanavaa, joten käytän kaikki tilaisuudet hyväkseni.Kuulen kyllä, jos lapsella on jotain asiaa.

Ettei sais puhua kännykkään tai kuunnella musiikkia kun lapsi nukkuu vaunuissa? Ei sitten varmaan saa puhua ystävienkään kanssa saati sitten miehen illalla, kun voi olla, että jää joku pikku-sulon letkautus kuulematta.Taitaa ainakin yhdellä ihmisellä olla sitten tosi TYLSÄ elämä, kun tuohon kiinnittää huomiota ja jaksaa kehitellä siitäkin jotain negatiivista!

Ihan ihme-ärsytyksen aiheet sulla ap.

Minä kuuntelen musiikkia tosi hiljaisella, joten kuulen musiikin ja kypärän läpi vielä liikenteenkin.

Kuuntelin itsekin vaunulenkillä ollessani. Lapsi tosiaan nukkui ja vielä kasvot minuun päin (näin siis kun hän heräsi).

Kuuntelin musiikkia lähinnä hiljaisemmilla teillä. Vilkasliikenteisessä paikassa en kuunnellut, koska halusin varmasti kuulla ympäröivän liikenteen.Mitäköhän traumoja lapseni mahtoikaan saada?

Äidin pitäis linnoittautua vauvansa kanssa äänieristettyyn koppiin ettei koskaan jää mitään vauvan huokailua kuulematta ulkopuolisen melun vuoksi.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat