Vierailija

Pitkään aikaan tätä tunnetta ei ole tullut, mutta hyvin usein juuri kun olen rauhoittunut petiin tunnen hellän kosketuksen peiton päältä. Joku tavallaan liikuttaa kättään hellästi peittoni päällä, tunnen sen selvästi koska peitto joskus painautuu hieman ihoani vasten. Kylmät väreetkin olen joskus asiasta saanut. Joskus tunnen myös hipaisuja!Lääkitys on kunnossa joten siitä on turha kirjoittaa tähän viestiin.. ;)

Kommentit (11)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suurin osa jää haamuilemaan entiseen asuin taloon sa tai työpaikkaansa. Ei suinkaan kuolin paikkaansa.En tiedä millaisessa paikassa asut, muuta mieleeni tulisi jokin hoivaava henkilö. Kenties kuollut äiti. Ei välttämättä sinulle tuttu tai sukulainen. Haamu saattaa olla todella vanha. Kenties nykyisen asuinpaikkasi kohdalla on sijainnut hhaamulle tärkeä kohde.Hyvä, että aave on positiivinen eikä ilkeämielinen tai häiriintynyt. Reppana on jostain syystä jäänyt maailmoiden väliin.Ole onnekas, että olet niin herkkä ihminen, että havaitset hänet.

minulla samantapaisia kokemuksia: hiuksiani silitellään ja jalkojani hierotaan - tämä tapahtuu yleensä jos elämässä vastoinkäymisiä

erään henkilön kuoleman jälkeen oli myös voimakkaampi kokemus

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat