Seuraa 

Olen syyskuussa 2007 perhepäivähoitajana aloittava korsolainen kotiäiti. Koulutusta (lähihoitaja lapsi-ja nuorisotyön puolelta -97) ja kokemusta päiväkotityöstä kyllä löytyy. Omat lapseni ovat 6/03 tyttö ja 11/05 poika.

Mieluisinta olisi, jos löytyisi esim. alkuun yksi pikkuinen kaveri pojalle eli 1-2 -vuotias, tai sitten samanikäiset sisarukset (ja vielä se vanhempi olisi tyttö:) Osoitteessa www.hoitopaikka.net tai www.kolumbus.fi/yksityiset.paivahoitajat/ voit helposti tutustua yksityiseen perhepäivähoitoon. Hoidossani vanhempien osuus maksusta on enimmillään 200 euroa/kk yhdestä lapsesta. Myös tulosidonnaista hoitolisää voi saada yksityisen hoidon tukeen, eli maksu voi olla vähemmänkin, jos vanhempien tulot ovat pienet.Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää, jos kiinnostuit! Yhteydenotot sähköpostiini sinisuvi@hotmail.com niin vastaan mahdollisimman pian ja päästään juttelemaan hoitoasioista myös puhelimitse sekä kasvotusten. Tässä kodinomainen vaihtoehto lapsesti päivähoitoon!

Kommentit (1)

Hei,

paikkoja olisi vielä vapaana. Tai ilmeisesti on nyt yksi osa-aikainen lapsi tulossa, mutta joka tapauksessa tilaa ainakin yhdelle lapselle olisi. Ota rohkeasti yhteyttä jos yksityinen perhepäivähoito kiinnostaa!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat