Vierailija

keräättekö koiranne jätökset ulkoillessa?

Itse en kerää enkä tunne huonoa omaatuntoa asian suhteen.

Kommentit (11)

näkyvälle paikalle (aukiolle, tien varteen tms) kyllä tasan kerään, jos metsään tai pusikkoon niin silloin en lähde niitä kaivelemaan..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

jos ollaan kaupunkialueella ja koira kakkii nurmikolle/hangelle. Sakemannin kakka on jo melkoinen kasa. Yleensä kyllä tekee opetetusti ojan pohjalle, mutta aina ei sellaista löydy, varsinkaan talvella.Kokeileppa seiska joskus pestä lastesi uudet kengät ja vaatteet koiranpaskasta, kun ei se alla kouluikäinen innostuksissaan mitenkään muista että on koirankakkaa nurmikot täynnä. Puhumattakaan siitä hajusta. Kyllä, pilaat meidän muiden maineen. Koiraveron tarkoitus ei ole todellakaan, että joku kulkee perässäsi siivoamassa sinun tekemäsi sotkut. Et sä saa pullojakaan kadulle rikkoa, vaikka maksat kunnallisveroja.

Toivoisin että kaikki muutkin tekisivät niin, en ymmärrä eikö koiranomistajia häiritse se että heidän koiransa tassut ovat aina lenkin jälkeen paskakuorrutuksessa?

yhteen koiran ulkoiluttajaan joka näki etten kerännyt oman koirani jätöksiä, ja huomautti asiasta ei niin asialliseen sävyyn.

Vastasin että maksan joka vuosi koiraveroa joten korjatkoon joku muu minun puolestani ne jätökset.

Sanoi että pilaan kaikkien muiden koiraihmisten maineen.

Joopa joo, en taida tuntea yhtäkään koiraihmistä joka korjaisi koiransa jätökset.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat