Vierailija

Ei tästä nukuttamisesta tule enää mitään... Ja pärjää näköjään ilman niitäkin. Perheessä vastasyntynyt ja nukutusprosessi niin hirveä show että ei tule mitään :-(

Kommentit (11)

kun vauva syntyi. Nykyään menee mieluusti päikkäreille, kun nukkuu ne vauvan kanssa yhtä aikaa. Voi ihana tätä rauhaa kun molemmat nukkuvat ja itse saa juoda kahvit rauhassa, tai surffata netissä tai nukkua itsekin. Lapset 3 v ja 9 kk, syövät, nukkuvat ja heräävät nykyään yhtäaikaa, joten elämä minusta helpompaa. Tosin aika tiukka matsi käytiin noiden päiväunien kanssa. Toistaiseksi rauha maassa.

nukuttaminen ollut aina kova rumba eli sinänsä vauvan tulo ei ole muuttanut sitä... nukutus kyllä toki ihanaa halailuakin, mutta myös järjetöntä tappelua sängyssä pysymisessä. Niinä päivinä kun unet jääneet väliin jos ollaan oltu reissussa mennyt ihan hyvin, mutta toisaalta nukkuu niitä unia sit yleensä pari tuntia, kun nukahtaa.. Ehkä pitäis vaan myöhentää unille menoa niin ois väsyneempi ts. vastaantaistelu ehkä vähenis..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ja nyt viikon verran päiväunille meno ollut todella vaikeaa. Tunnin verran on pyörinyt hereillä sängyssä ja sitten alkanut pyytämään pois. Nyt en parina päivänä edes ole laittanut päivällä sänkyyn. Meilläkin niinä päivinä kun nukkuu/nukkui päiväunet rupesi illalla nukkumaan vasta n.23 aikaan. Nyt ilman päiväunia rupeaa n 21. Ammulla herää molemmisas tapauksissa 8-9 aikaan. Meilläkin on vauva ja vaikka koko päivä onkin nyt hulinaa kun esikoinen ei päikkäreitä nuku niin ilta on sitten rauhallista kun molemmat lapset menee ajoisa nukkumaa. KAtsotaan nyt sitten tarpeen mukaan noiden opäikkäreiden kansa jatkossa.

ja semmoinen ajatus vielä miksi mietin noista päikkäreistä luopumista.. iltaunille meno alkanut menemään aika myöhään eli nukahtaa yleensä vasta n. puol 11... mikä nyt toisaalta ei ole ongelma kun ollaan kotona päivät eli ei pakottavia aamuheräämisiä... Kattellaan...ap

illat on ihania kun poika pyytää kahdeksan maissa, että voisko jo tonne sänkyyn päin, jos ei olla siihen aikaan jo ryhdytty iltatoimiin. ja aamulla nukkuu kahdeksaan. Ehkä kerran viikossa tuntuu tarvitsevan ne päiväunetkin, usein lauantaina raskaan viikon päätteeksi.meillä vauva 10 kk, joten vauvan tulosta ei tämä " unettomuus" varmaan johdu.

saat kahden hankalan nukutuksen tilalle helpon iltanukahtamisen. Kyllä sen oman rauhallisen hetken saa pienemmälläkin stressillä, lapsi voi vaikka katsoa muumeja kun vauva on päiväunilla.

Meidän esikoinen lopetti päiväunet 2,5 -vuotiaana juuri tuon hankalan nukuttamisen vuoksi

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat