Vierailija

Tuolla toisessa ketjussa väitetään valehtelijaksi, eivät voi uskoa että maitoon voisi kehittyä tappava määrä bakteereja jos kertaalleen lämmitetty ja pullo suussa ollut ja säilytys patjan välissä. En osaa etsiä uutista netistä mutta varmasti en valehtele tai väännä vitsiä omasta päästäni.

Kommentit (15)

Se jauhe sinällään on se jossa niitä bakteereja voi olla. Mutta eipä siinäkään tavallisesti törmää.

Älkää nyt tulko hysteerisiksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Anoppi on useasti juottanut ja syöttänyt vauvallemme ruokaa, joka on kertaalleen lämmitetty, sitten jäähdytetty ja taas lämmitetty. Viimeksi antoi maitoa (jauheesta), johon lämmitti veden mikrossa (mikä on ok) mutta kun vauva ei huolinutkaan maitoa, koitti syöttää sitä 3 TUNNIN päästä uudelleen. Maito oli seissyt pöydällä sen aikaa. Aina säästää maidon jos sitä jää, laittaa jääkaappiin ja lämmittää uudelleen. Olen sanonut asiasta, mutta ei näytä muistavan tai pitävän tärkeänä...

Vierailija:

Lainaus:


Se jauhe sinällään on se jossa niitä bakteereja voi olla. Mutta eipä siinäkään tavallisesti törmää.

Älkää nyt tulko hysteerisiksi.




tai siis se vesi täytyy keittää, eikä sitä saa tehdä valmiiksi kaappiian.

Ihan eri asia kuin tuo että pikkusen vanhaa maitoa vauva maisteli.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat