Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Voi auttakaa... Mä imetän ja nyt on p*ska niin tiukassa että kyyneleet valuu vessassa ja verta paperissa. Juon niin paljon kun vain saan alas menemään ja syön kuivattuja aprikooseja mut aprikoosit vetää sitten ripulille ja seuraava kakka taas kova. Muita neuvoja? Lääkäriajan sain parin viikon päähän.

Kommentit (8)

ihan vauvallekin joten voit niitä kyllä käyttää itsekin.Jatka veden juomista ja muista kuidut - neljän viljan puuro, tumma leipä, leseet, kasvikset yms.Muista syödä jatkuvasti noita aineita jotka vaikuttavat pehmentävästi suoleen, ei vain kuuriluontoisesti jolloin vatsa menee löysälle ja sitten kun lopetat niin istut taas siellä pöntöllä saamatta mitään aikaiseksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

2 litraa ei vielä riitä. 4 litraa sopis imettäjälle.. Kaada vaikka puolen litran lasiin juomia niin pystyt laskemaan juomasi.Miten kuitupitonen ruoka? Syötkö vaaleeta leipää ja makaroonia, ne heti tummaan. Näkkäristä saa hyvin kuituja. PALJON rehuja masulle.Liikunta edistää suolen toimitaa myös. Eli kone kiinni ja ulkoilemaan reippaasti!

ihan käsikauppatavaroissa on paljon tuotteita, joita voit kokeilla ennen lääkäriä.Saakos mikrolaxia käyttää imettäessä? Tarkista. Tyhjennä ensin sillä, sitten käytät säännöllisesti noita ulosteita pehmentäviä.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat