Vierailija

Minä aloitan:

Eräällä otsikossa mainittuun kategoriaan kuuluvalla on tapana yleensä soitella vain halutessaan palveluksia. Soittelee muka muuten vain ja juttelee aluksi niitä näitä ja kysyy jossain vaiheessa " mitä suunnitelmia on viikonlopuksi?" Ei häntä oikeasti kiinnosta suunnitelmani. Tämän henkilön kohdalla en voi vastata, ettei ole mitään suunnitelmia, sillä tiedän, että tämä on vain kysymys, jonka myötä hän voi kysellä lapsenhoitoapua jos vastaan, ettei suunnitelmia ole. Raivostuttavaa!!Nyt olen äitiyslomalla, odotan ensimmäistä lastani ja lapsi syntynee muutaman viikon sisällä. Minullahan on siis aikaa vaikka muille jakaa...nyt hän ei siis enää kysele mitä suunnitelmia on, vaan " miten voit?" Tämäkään kysymys ei ole aitoa kiinnostusta olotilastani vaan tällä hän tiedustelee josko jaksaisin hoitaa hänen lapsiaan jos vastaan voinnin olevan hyvä...Olen ilmeisesti liian kiltti kun minun on hyvin vaikeaa sanoa ei ja jos sanon ei niin tunnen siitä huonoa omaatuntoa, sillä tiedän, että tällä henkilöllä on vaikeat ajat.Pointtini oli, että tällaiset muka-minusta-kiinnostuneet kysymykset ärsyttävät, koska en voi taka-ajatusten takia vastata niihin aina rehellisesti.Mikä sinua ärsyttää???

Kommentit (5)

Siis sukulaiset. Tietyt. Ja sitten jauhetaan koko ajan, mitä meidän perheen pitäis ostaa, ja jos sanoo ettei ole rahaa, ne ei kuuntele. Meillä on kuitenkin hyvin paljon vähemmän rahaa käytössä kuin niillä, ja koko ajan tulee vinkkejä siitä, mikä kannattais. Hermot menee. Muutenkin tulee itse neuvottua hyvin vähän muita, kun katson ettei se ole mun asia, ja meitä ollaan koko ajan holhoamassa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

-oletetaan, että meiltä annetaan kaikki lapsilta pieneksi/tarpeettomaksi jäänyt tavara tiettyyn perheeseen, haluaisin joskus antaa jollekin muullekin jotain, saattavat soittaa ja kysyä jokos se ja se pyörä tai se ja se mekko liikenisi-sama perhe tulee meille aina kylään täysihoitoon, mutta toisinpäin on tosi nihkeää ja muistavat mainita moneen kertaan, jos kahvin kanssa oli suolaistakin, me juotamme ja syötämme heitä parikin päivää ilman sen kummempia numeroita (käyttävät kyllä naisen vanhempiakin ihan surutta hyödykseen joka asiassa)-syöpäsairaalle rankoissa hoidoissa olevalle naiselle viedään sairas lapsi hoitoon ja hoetaan, että pitää sunkin nyt reipastua ja alkaa kehittää ittelles immuniteettia-valehtelevat aikuisetVoisin jatkaa listaa aika pitkään, mutta jätän nyt tähän tällä kertaa.

ei koskaan kysy, tarvittaisko apua lapsenhoidossa. Edes joskus. Ja sitten kun joskus tulee mainittua jostain hankalasta asiasta, se sanoo tyyliin " olisit onnellinen ettei se ole mykkä" , jos lapsi huutaa ihan kamalasti ja tulee mainittua puoltakaan sanaa siitä. Kaikkeen vaan " semmosta se on" tai " kyllä se siitä ohi menee" . Joskus pitäis saada edes vähän myötätuntoa...

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat