Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Mulla on niin kauhea mökkikuume. Asuntolainaa on n. 60 000 e enkä pidä sitä kovinkaan isona, joten uskaltaisimmeko ottaa vielä mökkilainan??

Kommentit (8)

Meillä on mökkilainaa tai siis tähän mennessä tonttilainaa ja korko on kyllä ihan sama kuin asuntolainassa. Ainut ero on se että mökkilainaa ei voi sitten vähentää verotuksesta.Puolet tuloista ei kyllä oikein voi minusta mennä lainanlyhennyksiin.Minkälaista ap katsoo?

Meil on sama tilanne kuin teillä. Asuntolainaa saman verran ja mökkiä tekis mieli. Uskon että mökkilainan saa samalla korolla kuin asuntolainan jos samasta pankista ottaa. Mut noi mökkien hinnat alkaa vaan hirvittää. Varsinkin kun mikään pikkujärven mökki ei kelpaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hinnat on kyllä hirveitä, mutta ei ne tuosta alaskaan tule. Mietin vaan, että miten pärjää, jos omista tuloista menis puolet lainanlyhennykseen? Mies ei oo niin kuumeessa, joten joudun itse lyhentelemään varmaankin = ) Hänen palkastaan menee asuntolaina

Joo ja sitten tulee se, että molempien asuntojen lainojen lisäksi tulee näiden elinkaarikorjausten hinnat päälle. Moni jättää tämän täysin laskematta. Muistakaa siis myös nämä asiat.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat