Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Onkohan mitään toivoa löytää kivalta alueelta hyvien yhteyksien päästä Hgin keskustasta tuollaista perheasuntoa tuolla summalla? Ollaan valmiit hiukan remppaamaan, mutta ei kylppäriä.

Sivut

Kommentit (27)

Meillä 155m2, miehen rakentama uusi ok-talo Vantaalla, kustannukset tontin kanssa olivat 180.000. Ja huoneita on 5+keittiö ja kodinhoitohuone.

Me ostimme hämeenlinnasta 1,5 vuotta sitten omakotitalon (120neliötä) 165 tuhannella ja remppojen jälkeen meillä on mennyt n. 180-185 tähän rahaa. Päättyvän tien päässä, järvelle 500m, ladut lähtee talvisin pihasta ja metsää ympärillä. Musta on suora VÄÄRYYS että pk-seudulla saat samalla rahalla just ja just kerrostalokolmion jostain jakomäestä. Pk-seudulla on niin poskettomat hinnat. Tsemppiä kuitenkin asunnon etsintään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ei mitenkään huono yhteys.Keski-Vuosaari on rauhallista seutua, vanhaa kerrostaloasutusta. Tuttava osti sieltä vasta 4h+k ja maksoi siitä 140 000.

Tai siis jos olet tottunut asumaan jossain hienostokaupunginosassa, niin takuulla kaikki lähiöt ovat slummeja.Kerrostalolähiöksi Myyrmäki on ihan ok verrattuna moneen muuhun. Tuossa mainittua Vuosaarta en tunne lainkaan, mutta se on fakta, että sehän sijaitsee huomattavasti kauempana keskustasta (10 km kauempana) ja muutenkin kulkuyhteydet ovat huonommat johtuen itäisestä sijainnista. Länsi-Vantaan yksi hyvä puoli on se, että se sijaitsee varsin keskellä pk-seutua, joten kovin pitkä matka ei ole minnekään.Tuolle budjetille Myyrmäki on varsin hyvä valinta hinta-laatusuhteeltaan.

90m2 4h+k+s+lasitettu parveke ja talossa 22 asuntoa jotka kaikki omistuskämppiä. Talon ikä 3v ja hesaan matkaa 16km.

Niin ja pyytävät 195 000e.

No, ei tosiaan saa Lintuvaarasta tuolla budjetilla neliötä, katso nyt vaikka oikotieltä. Konalassakin tekisi erittäin tiukkaa ja todennäköisesti joutuisi tinkimään monista asioista.Myyrmäestä neliön saa tuolla budjetilla passelisti. Nytkin näyttää oikotiellä olevan pari myynnissä, joissa remppoja tehty. Myyrmäki on isohko alue ja siellä on paljon neliöitä, joten tarjontaa on kohtalaisesti. JOten rohkeasti katseleman näytöille ja valitkaa ihan rauhassa parhaalta tuntuva.Putkiremppa-asia kannattaa kyllä selvittää huolella. Myyrmäen talot on suurelta osin rakennettu 70-luvulla, joten periaatteessa ei putkia pitäisi vielä useampaan vuoteen alkaa remppaamaan, mutta en ole asiantuntija...

Tuolla hinnalla pitäisi lähteä useammastakin paikasta kyllä 4h+k. Ihan kivoja paikkoja on monta, jolla voi olla näennäisesti huono maine, mutta ovat ehtineet jo rauhoittua. Itse katselisin tuolla budjetilla esim. Helsingistä Suurmetsästä tai Pihlajamäestä, Espoosta Perkkaalta, Karakalliosta, Viherlaaksosta tai Matinkylästä ja Vantaalta esim. Rajatorpasta.mukavaa täällä on ollut asua. Mä viihtyisin täällä oikein hyvin jatkossakin, mutta miehen pitää saada se okt, ja niin me muutetaan sitten vähän kauemmas : (.Mutta täällä on kaikki palvelut lähellä, palvelut järjestetty huomattavasti paremmin kuin esim. H:gissä (oma kokemus ainakin kahdesta neuvolasta ja terveys& hammashuollosta H:gin puolella) ja keskustaan kestää junalla 17 minsaa.Joten tänne vaan, täällä on kiva asua ja kivoja ihmisiä.

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat