Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Meillä on ollut käytössä bodeja ja koko 86cm mahtuu nippa nappa kesän.Ongelmana on että mitä käyttäisi alusvaatteena jatkossa?T-paidat tuntuvat jotenkin liian " tönköiltä" kun vaatteet menevät muutenkin helposti makkaralle.Bodeja on taas vaikea löytää suuremmasa koossa ja muutenkin bodyt ovat hankalia kun pottatreenit käynnissä (varsinkin syksyllä)Mitä siis te muut käytätte?Entä onko kenelläkään kokemusta esim. Petit Bateaun aluspaidoista kun ko. merkin bodeja meillä on käytetty paljon?

Kommentit (9)

pojalla voinnut pitää enää bodeja kun kävi itse potalla. Siitä alkaen on ollut alusvaatteina hihaton aluspaita ja kalsarit. Aluspaidoista kannattaa valita malliltaan kapea ja sellainen joka kangas on mahdollisimman napakkaa. Helma saa olla aika pitkä, että saa laitettua alushousuihin. Ei tietenkään pysy alhaalla kuten body, mutta aika hyvin kuitenkin.

Meillä käytettiin bodyja siihen saakka kunnes poika oli melkein 2-vuotias. On ihan helppoa, voi kiinnittää neppareilla olkapäälle pottailun ajaksi. Nyt poika täytti 2 v ja käytössä on tavalliset pikkarit ja t-paita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

POPin bokserit ja aluspaidat olleet tosi hyviä. Parhaita kuitenkin sellainen kuin Holly' s, mutta en tiedä saako noita suomesta mistään. Vinkatkaa, jos löytyy.Drappa dotia pitääkin kokeilla. Ne pari paitaa mitä ko. merkiltä on meille päätynyt, ovat aivan loistavia.

Meillä on ollut H&M:n hihattomia trikoopaitoja, LOGGia. Ovat oikeasti kesäpaitoja, mutta mä tykkään noista aluspaitoina. Ovat ihan hyvälaatuisia, sopivan kapeita kaikkein paitojen alle, kivan värisiä, ja hintaa muistaakseni 3,90¿. Noita muuten ei myydä talvella (ainakaan kaikissa myymälöissä), joten kannattaa ostaa jemmaan seuraavaakin kokoa. Pienin koko taitaa olla 86cm.

käytössä hihattomat aluspaidat ja bokserit. Petit Bateaun aluspaitojen puolesta liputan minäkin ovat olleet todella hyviä käytössä. Toinen aluspaita-merkki mikä meillä on hyväksi todettu on Drappa Dot. Boksereista parhaimpia on olleet Lindexiltä ostetut ja Petit Bateau.Bodyt on hankalia, kun poika itse opettelee riisumaan housut. Mutta ainakin Petit Bateaulla löytyy vielä kokoa 94 cm.Ja bodeista vielä sen verran, että jos niitä muuten tykkäät käyttää lapsella, niin vähän etsimällä löytyy vielä kokoja 92 ja jopa 98cm. Hakutoiminnolla tältä palstalta varmaan löytyy useempiakin ketjuja, joissa on noitten ostopaikkoja kerrottu.Meillä on 98cm bodeja (kolmen vuoden takaa) mm. H&M:n niitä pussissa pareittain myytäviä, ja NameItin todella surkea laatuisia kirjekuorikauluksisia.

Olemme tosiaan siirtymässä vähitellen bodeista pois ja siirtynemme aluspaitoihin.Schiesserille teinkin jo tilauksen joten kiitos Finettelle linkistä:)Mistä olette tilanneet Drappa Dotia? Muistelen nähneeni sitä useassakin nettikaupassa mutta nyt etsiessäni löysin ainoastaan ne, mitä ko. merkki ilmoittaa sivuillaan.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat