Vierailija

Olen kyllä menossa töihin jossain vaiheessa, kun hyvä ja mieleinen paikka löytyy. Koulutus ok ja kokemustakin on. Mitä tehdä? Mulla on kaksi pientä lastakin, pienempi korvakierteessä...Miten selviän ilman karenssia?

Sivut

Kommentit (29)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ilmoita työvoimaneuvojalle tarkasti mitä työtä OIKEASTI haluat että osaavat osoittaa oikein. Eihän hekään mitään ajatustelukijoita ole.

kun olette ilmoittautuneet sinne työnhakijoiksi?Vierailija:

Lainaus:


Valitettavasti kaikki eivät elä kotihoidontuella. Liiton rahoilla sitävastoin selviää... eikö ole parempi lapsillekin olla kesä kotona kuin hoidossa? Ja toi just tässä ärsyttää, että niille jotka töitä tosiaan haluaisivat ei sitä tarjota ja tällaisille pienten lasten äideille ollaan heti tyrkyttämässä...T: se joka jäi kesäkuun alussa työttömäksiaikomus mennä töihin, mutta en halua sitä heidän tarjoamaa työtä. Miksi juuri minun pitäisi se ottaa vastaan, jos kukaan muukaan ei sitä huoli? Tässä asiassa minulla ei ole moraalia. Veroja olen maksanut itseni kipeäksi asti, joka kerta liikaakin. Eikä ole tarvinnut yhteiskunnan varoilla elää, jotain vastinettakin täytyy saada. Tokihan olen saanut koulutukseni, lasteni päivähoidon töissäollessani, kirjastot ja terveydenhuollon vastineeksi rahoilleni.

ei se työkkäri sitä muuten tiedä, jos ei ole todistusta.Miten niin työtä, jota ei kukaan muu halua? Tuskinpa olet ainoa kenelle se sama osoitus on lähtenyt. Työvoimatoimisto välittää työtä, se on sen tehtävä.Eikö sulla ap olis mahdollisuutta hoitovapaaseen tai jotain? sitten ei tarttis välittää työkkäristä?Olen ollut työttömänä kesäkuun alusta asti ja nyt jo 2 työhönosoitusta tullut. Pakko oli hakea paikkoja ja jos itse vaikuttaa siihen, ettei tule valituksi, voi tulla karenssi... no toinen työ ei kiinnosta mua pätkääkään ja on eri kaupungissakin. Kirjoitin työhakemuksen, jossa kerroin enemmän lapsistani kuin työkokemuksestani... painotin siis ihan " vääriä" asioita. Tuosta paikasta ei ole sen jälkeen kuulunut mitään. Toinen työ vaikutti ihan mielenkiintoiselta ja sinne lähetin ihan normaalin hakemuksen. Sinne menen ensi viikolla haastatteluun.

Miksi olet ylipäänsä työkkärin listoilla jos et haluakaan työtä mitä sinulle tarjotaan!!?? Kulutat vaan turhaan päivärahoja??

Tuollaiset pois sieltä kokonaan ja selvitkööt omillaan! Työt sellaisille jotka niitä todella haluavat!!!!! Sapettaa!!

minunkin mielestäni huvittavaa, kun nyt parin kk:n kuluttua sieltä jotain ensimmäisen kerran tuli. Työhön liittyy myös sellaista, mitä en fyysisistä syistä voi tehdä, vaikka lääkärin virallista diagnoosia asiasta ei olekaan.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat