Vierailija

ens viikolla ollaan menossa. Esim. minkälaisia ravintoloita? Mitä tekemistä sateella?

Kommentit (9)

keskustassa pizzeria-ravintola Mamma Leone on tosi hyvä ruokapaikka. Jukujukumaa ja Sanifani kivoja. Kylpylää vastapäätä oleva harmaa hirsihörskä (en muista nimeä) on vierailemisen arvoinen paikka. Paistavat siinä herkullisia kaloja suoraan nokan alla. Ja basaarin jäätelökioskilla paljon isoja ja halpoja pehmisjuttuja :)

Eli keskustassa ei ole paljon tekemistä. Kauppoja on ja keskustassa pari ravintolaa. Tosin Pitseria/pihviravintola on kokeilemisen arvoinen vaikka ulkoapäin ravintola ei juuri kutsuvalta näytä. Keskustasta on Särkille (siis Hiekkasärkille) matkaa n. 8 km ja siellä sitten onkin vähän enemmän toimintaa näin kesällä. Hiekkarantaa riittää vaik millä mitalla. Kylpylä on ja huvipuisto, mutta aikuisille tuolla JukuJukuMaassa ei juurikaan muuta ole kuin uintia... Kaunis paikka kaikkinensa. Käykää ihmeessä myös Kallassa laivalla. Mökkejä riittää ja leirintäaluella on hyvä majoittua. Palvelut noin yleensä jokseenkin hyvät. Ruokapaikkoja on ainakin Pihvitupa, Tapiontupa (jossa myös maauimala ym. toimintaa), Lokkilinna jna. Hotelleja ja tanssipaikkojakin on useampia... Eli kannattaa katsella ympärilleen.

Vaikea näin paikkakuntalaisena sanoa mitään kun itsestäänselvyytenä on lapsesta asti paikka pitänyt eikä siellä juuri aikaansa vietä vaan lähinnä mökillä oleskellaan. Tuntuvat tykkäävän ainakin osa jotka siellä ovat olleet. PS. Pieni vinkki jos olette lasten kanssa liikkeellä. JukuJukuMaahan on ilmainen pääsy joka päivä aina viimeiselle tunnille. Eli tuntia ennen sulkemista portista sisään. Laitteethan eivät maksa erikseen mitään ja kaikki on käytettävissä ilmaiseksi. Meillä lapset ovat käyneet ajelemassa mopoilla ja mönkijöillä ja toisinaan uimassa...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat