Vierailija

Auttakaa valinnassa. Uusi talo tulossa ja lattia pitäisi valita. Parkettiin olemme päätyneet. Nykyisessä asunnossa on tumma lattia ja mielestäni se on nätti mutta samalla jotenkin pimentävä. Mattoja ei meinaa löytyä, kun oikeastaan vain vaaleat matot erottuu lattiasta ja ne taas on erittäin epäkäytännöllisiä lapsiperheessä! Mietin kuitenkin näkyykö vaaleassa lattiassa sitten liat ja kolhut paremmin. Vaalean tuoma valoisuus ja isomman tuntuinen tila taas houkuttaa. Vaihtoehtoina on pähkinän tai vaahteran sävy. Pyökistä en tykkää. Onko kenelläkään vaaleaa lattiaa? Kokemuksia?

Kommentit (8)

Kaikilla (vähän liiotellen) on nykyään sitä tummanruskeaa lattiaa.Siis tällähän nyt ei ole mitään väliä, MUTTA vaaleat lattiat ovat nyt kovassa huudossa maailmalla. Vaalea puuta etc... kaiken sen tummuuden jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä on tumma parketti (merbau?) ja mielestäni siinä näkyy lika/pöly ja kolhut, huoneen valoisuuttakin syö... on se tosin omalla tavalla ihan hienokin, mutta varmaan tullaan jossain vaiheessa vaihtamaan. Aiemmassa kämpässä vaaleaa lautaa ja saarniparkettia ja nyt alakerrassa tammiparketti - tykkään niistä kaikista enemmän.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat