Vierailija

Tyttärellä on synttärit ja ollaan ajateltu kannettavaa tietokonetta lahjaksi. Minkälainen kannattaa ostaa? Mikä on hyvä ja edullinen?

Kommentit (4)

Vanhemmalle tyttärelleostettiin muutama vuosi sitten kalliimpi kone ja on ollut tosi surkee. Käyttää ei voi yhtään ilman ettei johto olisi seinässä. Sen takia ollaan nyt ajateltu vähän halvempaa.

Oletko Windows-konetta ostamassa? Jos olet niin katso että koneessa on Windows Vista Home Premium, ei Basic! Lisäksi muistia ainakin 3 GB, kiintolevy 160 gt tai enemmänkin, Intel Celeron-prosessoria yms

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ennemmin juuri vaikka käytetty IBM/Lenovo ThinkPad. Acerin halvemmat mallit ovat aika rimpuloita ja ongelmia mm. virranhallinnan suhteen.

Joku IBM:n /Lenovon vanhempi malli voisi olla hyvä ostos. Edellinen malli menee poistomyyntiin uuden tullessa markkinoille, eikä niiden tehokkuusero ole välttämättä kovin suuri.Kannettavissa hinta yleensä korreloi aika hyvin laatuun. Halvalla ei saa koskaan hyvää. Mutta aikooko tyttäresi siis kuljettaa sitä mukanaan, esim opiskeluissa vai pitää kotona vaakatasossa koko ajan pöydällä. Jos tarkoitus vain kotikäyttöön, niin siinä sitten kestää aikansa hieman halvempikin. Mutta jos kone todella kulkee mukana, niin vaaditaan jo hieman laatuakin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat