Seuraa 

Söin juuri seitiä, jota oli kypsennetty uunissa 225 asteessa n. 10-15 minuuttia. Mies tuli syömään mua myöhemmin ja totesi: " Tämähän on sisältä ihan raakaa!" ...ja niin taisi olla mullakin...en vain huomannut sitä nälältäni. Pitäisikö työntää sormet kurkkuun ja yrittää oksentaa varmuuden vuoksi?! Tietääkö joku, onko tässä listeria-, toksoplasmoosi- vai EHEC-bakteeri-riski...vai kaikki kolme? Raskausviikkoja on 33 viikkoa täynnä.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat