Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kommentit (11)

sellaiseen väestösuoja -kokeeseen vuonna 2000. Ahtauduttiin 60 ihmistä kaksion kokoiseen tilaan viikonlopuksi. Se oli varsin mielenkiintoista ja avartavaa. Kaikki muuten otti sinne ihan liikaa ruokaa mukaan. :)

säilykkeitä, maitojauhetta, jauhoja, ryynejä, näkkäriä, sokeriakorppuja/keksejä ja virvoitusjuomia/mehutiivistettä ainakin. pakastimeenhan voi ostaa leipää, lihaa, makkaraa jne

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

* Koostuu tavanomaisista elintarvikkeista.

* Vaihtelee ruokatottumusten mukaan.

* Vettä, lääkkeitä, joditabletteja.

* Välttämättömyystavaroita kuten vaipat, radio ja paristot, taskulamppu.

* Riittää viikoksi - kotivaraa käytetään ja täydennetään jatkuvasti.

Yhden henkilön viikon kotivara voi olla esimerkiksi seuraavanlainen:Perunaa 0,5 kg, riisiä ja makaronia 0,5 kg, öljyä ja rasvoja 0,5 kg, sokeria 0,5 kg, UHT-maitoa 1 l sekä vettä.Lisäksi juomia, vettä ja herkkuja 16 l + 1 kg, leipää ja viljavalmisteita 1,5 kg, maitoa ja maitotuotteita 1,3 kg, hedelmiä ja marjoja 1 kg, vihanneksia ja juureksia 1,5 kg, lihaa, kalaa, kanaa ja kananmunia 1 kg.Muista erikseen lapset, vanhukset ja sairaat! Muista myös vesi!Kotivaraan sisältyvät myös välttämättömyystarvikkeet, joita tulee varata samaksi ajaksi kuin elintarvikkeitakin. Näitä ovat mm. henkilökohtaiset lääkkeet, hygieniatarvikkeet, vaipat, radio ja paristot sekä taskulamppu ja paristot.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat