Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

.

Kommentit (10)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Omille vanhemmille myös, kavereiden lapset saa jäädä tänä jouluna ilman lahjoja meiltä, ehkä jotain koristeltuja pipareita niille teen, omat lapset on vielä ilman ja mies, mutta tänä jouluna aion ottaa huomattavasti maltillisemman linjan lahjojen kanssa, mulla on ollut tapana ostaa omille lapsille liikaa lahjoja. Mieluummin n. 3 hyvää ja mietittyä lahjaa, kuin lootakaupalla roinaa.

Olen pikkuhiljaa ostellut. Opiskelijana on pakko hajauttaa ostokset useammalle kuukaudelle. Meillä on 5 kummilasta, joten siinä on jo ostettavaa. Omalle lapselle ostetaan yksi isompi lahja lähempänä joulua sitten.

kummilapsia on monta ja muitakin muistettavia, lisäksi omat lapset. Kummilapsille on yhtä lukuunottamatta lahjat hankittu ja osa annettukin heidän vanhemmilleen joulua varten. Eihän tässä ole kuin kaksi kuukautta ja kaikkien kanssa ei nähdä enää ennen joulua. Omillekin on jotain hankittuna, lähinnä nuorimmalle. Käytännössä joulukuussa tulevat rahat menevät kaikkeen muuhun joulujuttuun, kuten ruokaan, kortteihin, joulupukkiin jne.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat