Vierailija

2, niin voinko olla raskaana???

Sivut

Kommentit (26)

Vierailija

että yli 25 on positiivinen raskaus.En kuitenkaan tiedä ketään, jolla olisi noinkaan huonolla arvolla raskaus jatkunut loppuun asti.

Vierailija

Viikkojen pitäisi olla 6+0(kierron mukaan). Eli ovulaation olisi pitänyt olla 8.6.2007. Lääkäriin menin, koska 18.6.2007 maha oli kauheassa tuskassa. Verikokeet otettiin 20.6.2007 ja niissä kokeissa tuo hcg oli ollut tuon kaksi! Eli onkohan mulla ollut se ovulaatio silloinkuin oli nuo kauheat mahakivut? Mutta miten voi olla mahdollista, että ovulaation takia alamaha on kipeä 2-3päivää??

Jos ovulaatio on ollut myöhemmin, niin nyt olisi vasta rv4+?

-ap

Vierailija

voi edes erittyä tuota HCG-hormonia vielä. Jostakin olen lukenut, että ennen verikokeita kiinnittymisestä on kuluttava ainakin se kuusi päivää. Menikö sulla sitten kesken??

Vierailija

Jos ovulaatio olikin myöhemmin ja olet pissatestiin saanut plussan, niin se on kyllä plussa! Toivotaan, että raskaus jatkuu loppuun asti onnellisesti!

Vierailija

2 viikkoa ovulaatiosta. Itselläni oli arvo silloin 60, eikä ollut riittävä. Ainoastaan kiinnittymisyritys joka meni kesken heti alkuunsa.9

Vierailija

Kuukautiset alkoivat vasta 3pv verikokeen tekemisen jälkeen. Ilmeisesti johtuen hoidoissa käytetyistö lääkkeistä, jotka siis lopetin kuultuani huonon tuloksen.

Vierailija

Se ei tietenkään tarkoita, ettetkö olisi voinut myöhemmin tulla raskaaksi.Ovulaatiokivuista en osaa sanoa, kun itsellä ei niitä ole.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat