Seuraa 

lomakohdetta . Loma-ajankohta olisi joko joulu tai tammikuussa. Oon ihan hukassa näiden eri kohteiden kanssa..Perheessä kaksi leikki-ikäistä ja vauva. Kiitos vinkeistä.

Kommentit (5)

ei ole juuri muuta kuin suuri ostari. Toki hyväkin - on kaikki palvelut siinä. Itse menisin viereiseen Playa de Amadorekseen, joka muistaakseni n.5km Puerto Ricosta. Rauhallisempi, ja ennen kaikkea ranta on siellä PAAALJON parempi kuin Ricossa.

Tottumattomalle matkailijalle ylivoimaisesti helpoimpia kohteita on Kanarian saaret. Kaikki palvelut löytyy paikanpäältä suomeksi, lento on lyhyt ja valuuttakin sama kun kotona.

Toisaalta lomakohteesta on helppo vuokrata auto ja nähdä vähän aidommin maata. Saaret ovat kauniita ja niiden maine turistirysänä liioitelu; kun ajaa muutaman kymmenen kilometriä hotellialueelta ulos, näkee alkuperäistä elämää. Ainoa ongelma on tuo ajankohta, voi olla hyvinkin lämmintä, mutta yhtä hyvin voi olla 16 astetta lämmintä ja sataa vettä. Sielläkin on talvi.Jos taas on jo vähän kokemusta matkailusta ja haluaa olla varma lämmöstä, perheelle helpoin kohde niistä, joissa me olemme käyneet on ehdottomasti Thaimaa. Helppo, halpa, turvallinen. Kun ottaa pelkät lennot, ei hotellin löytyminen perheelle ole perillä mikään ongelma (suomalaisten matkaotimistojen kautta on, perhehuone maksaa paljon ekstraa tai sitten niitä tai lisävuoteita ei muka ole saatavissa).

Hinnat tosin pomppaa joulukuun ajaksi taivaisiin, tammikuun eka päivänä heti taas laskee kentojen hinnat huomattavasti. Ja niitä lentoja on toki saatavilla, vaikka matkatoimistot ovatkin pakettinsa jo myyneet tai pitävät viimeisissä kiskurihintoja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

mutta asuimme ihan rannassa, ja ostarilla kävimme kerran. Kun lomaa oli vain viikko, niin kohde oli just passeli rentoutumiseen tyylillä ei-pakollisia-nähtävyyksiä.

Muutenkin, jos lomaa on vain viikko, niin Kanaria on talvella hyvä kohde: aikaeroa vain kaksi tuntia, eli helppo sopeutua.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat