Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

mitkä ovat syyt että kaverin muijaa "voi" panna?

Silkka halu?veikatkaa

Sivut

Kommentit (28)

Lainaus:

juuri sitä, että muija haluaa panna? Jos kumpikin haluaa panna, niin miten se voi loukata kumpaakaan?Lainaus:

jos tilanne on se että muijalla on tunteita ja haluaisi enemmän ja silti mies panee vaikka tietää muijan ajatukset ja tietää loukkaavansa?


Mun mielestä jos mies tietää että muija haluaa esim.suhdetta ja mies silti panee, samalla se loukkaa naisen tunteita, koska rakkauden sokaisema nainen on herkkä antamaan ja jos mies käyttää "hyväkseen" niin silloin se loukkaa muijaa.

Meinaat että kaveris vaan naurais ja lähtis seuraks bisselle kun kuulis että kävit sen muijaa panemassa ? Aika hyvät kaverit sulla, mulla pistäs turpaan mennen tullen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

juuri sitä, että muija haluaa panna? Jos kumpikin haluaa panna, niin miten se voi loukata kumpaakaan?Lainaus:

jos tilanne on se että muijalla on tunteita ja haluaisi enemmän ja silti mies panee vaikka tietää muijan ajatukset ja tietää loukkaavansa?koskaan sattuko kaverinne muijaan jos ei ole ihan oikeasti kyse enemmästäkin kuin vain panosta.Panon jälkeen tapaamiset eivät ole mitenkään mukavia, pilaatte vain hyvät ystävyyssuhteet, toisin sanoen ei ole koskaan oikeutettua panna kaverin muijaa vaikka sen silmistä kiiltäisi halu, antakaa sen tyydyttää sitten joku muu.Jossain pitää mennä raja miehelläkin.

otetaan sen verran takasin että jos on HYVÄ kaveri kyseessä niin lähtisin liikkeelle sillä viisiin että vihjaisin kaverille hänen naisensa olevan ilmiselvästi juoksullaan jos et ole huomannut ja tarkkaileppas hieman tarkemmin, saattaa kohta antaa jolle kulle toiselle :)

12

Näin tosiaankin on. On ollut jokunenkin tilaisuus panna kaverin muijaa ja muija oli todella hypyllään, mutta jokin vaan esti. Ja hyvä niin. Se olisi ollut varmasti suhteen loppu niin kaveriin kuin sen muijaankin. Vaikka katkeralta sekin tuntuu että kaverin muijaa pääsisi joku ihan muu panemaan. Ja pääseehän sitä, sitä ei tarvitse epäillä.

Näin on, kukaan ei pane toista vastoin toisen tahtoa, jos näin kävisi, se olisi raiskaus. Kyllä ne kavereiden muijat yleensä haluaa että niitä pannaan, mutta kuka panee ja ketä onkin jo eri asia :)

Jos kaverin muija antaa niin miksi ei panisi? Se muijahan siinä haluaa panna ja jos et pane sitä niin se panee jonkun kanssa kuitenkin jos se niin on juoksullaan. Silloin se on parempi että panee miehensä kaverin kanssa kuin jonkun minkävaan tyypin kanssa.

M

Sivut

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat