Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Mun unelmien talo olisi yksikerroksinen, makuuhuoneita olisi 5-6, vanhempien makuuhuoneesta olisi käynti pukeutusmishuoneeseen ja omaan kylppäriin.Keittiö olisi iso ja siellä olisi ruokapöytä, en haluaisi ruokailuhuonetta erikseen. Kaappitilaa pitäisi olla runsaasti ja ehkä liesisaareke erikseen.Tontti ei saisi olla liian iso, mulle riittäisi sellainen 2000 neliötä oikein hyvin. Eteläpihan pitäisi olla suojaisa niin, että sinne ei muiden katseet ulottuisi. Puuterassia olisi aika paljon, valokatteita ei missään. Pari omenapuuta ja luumupuu, vaahtera, pihlaja, koreanpihta ja syreenipuskia pitäisi ainakin olla.Onpas kiva haaveilla!

Kommentit (4)

talo olisi tietysti kunnostettu vanhaa kunnioittaen ja sisustettu vanhoilla tyyliinsopivilla huonekaluilla. alakerrassa olisi iso lasi-ikkunainen kuisti ja yläkerrassa mieluusti tornihuone.tontin ei tarvitsisi olla iso, 1000m2 riittäisi mainiosti. tontilla saisi olla muutama vanha omenapuu ja vanhoja perennoja kukkapenkissä.

ylhäällä isommat lapset ja lapsille olohuone ja suihku+ vessa. Alakerrassa sitten pikkuisten huone ja vanhempien huone. Iso keittiö missä runsaasti tilaa kaikelle ja ruokapöytä. Baaritiski jakamassa tilan olohuoneeseen jotta ruokaa laittaessa näkee mitä lapset touhuaa. Suuri kodinhoitohuone, kuivauskaappi ja tilaa, tilaa ja tilaa. Olohuoneessa ehdottomasti takka. Suuri sauna ja mielellään kaksi suihkua. Suuri piha missä olisi marjapensaita ja pari kirsikkapuuta, suuri nurmikko lasten temmeltää, hiekkalaatikko ja keinut ja pieni liukumäki.. Ja ehdottomasti aita ettei pienemmät pääse karkuteille. Erillinen autotalli mistä löytyisi askartelu/ vierashuone.Hyvältä alueelta missä olisi kaikki suht lähellä, koulut, työpaikat yms. Aina sitä saa haaveilla..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Makuuhuoneita saisi olla 4, olohuoneen ja eteisen pitäisi olla isoja, keittiö ja ruokailuhuone saisivat olla erillään, niin ettei tarvitsisi katsella tiskejä ruokaillessa, kylpyhuoneessa pitäisi olla kahden istuttava poreamme ja höyrysuihkukaappi. Joka huoneessa olisi huonekorkeus vähintään 3 metriä. Vessoja saisi olla kaksi. Lattiamateriaaliksi aitoa lankkua ja laattaa.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat