Vierailija

Kommentit (19)

Seurustelin yhden äärettömän komean ja hyvinpukeutuvan miehen kanssa. Hölmö se oli, aivan täynnä itseään, narsisti, ylimielinen, pyöritti naisia mennen tullen ja luuli kaikkien palvovan itseään. Toki palvoivat sitä ulkonäköä, mutta miehen röyhkeydellä ja typeryydellä ei ollut rajaa. Tumma komistus, TK oli nimikirjaimetkin.Seurustelin toisenkin todellisen komistuksen kanssa. Pitkä, myös todella komea mies, huomiotaherättävän hyvän näköinen. Mutta surullista kyllä, todella yksinkertainen. Hyväntahtoinen ja ystävällinen, varmasti luotettavakin, mutta yksinkertainen. Tuli mieleen, että onkohan jotenkin jälkeenjäänyt. Sitten sille sattui jokin onnettomuus ja katosi sen jälkeen. Outoa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mies oli ulkonäöltään oikeasti kuin metallihenkinen Johnny Depp, mutta älyltään suunnilleen samalla tasolla vasemman jalan bootsinsa kanssa. Mukava jätkä sinänsä, mutta aika mahdotonta oli mistään arkipäiväisiä asioita " vaativammasta" keskustella. Eipä se (lyhyt) suhde kyllä tainnut perustuakaan kuin seksiin...

Se suhde ei kauan kestänyt. Oli ihan armoton häntäheikki, ja lisäksi mielettömän ylimielinen. Isä oli espanjalainen, jota hän ei kuitenkaan tuntenut. Oli ns. matkamuisto.

Parasta miehessä oli se, että oli erinomainen sängyssä ja sillä oli iso muna. Oli myös hyvännäköinen, mutta rasittavan itsekäs. Ihme, että oli sängyssä kuitenkin hyvä.

mutta sairaalloisen mustasukkainen, epäluuloinen, läheisriippuvainen ja vielä narsisti.haitat siis reilusti suuremmat kuin hyöty.. ;)

ja siksi on ollut jo aika päivät ex.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat