Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

.

Kommentit (15)

Puoliksi syötyinä - kissa kimpussa. Olen nähnyt monesti kissan saavan kiinni edellämainittuja eläimiä, niiden ihanan lutuisten kotikissojen- ne ovat petoja ja tappajia, vaikka omistajat eivät niin halua ajatellakaan naiviuksisssaan. paikallisesti kissat ovat tehokkaita tappajia ja vaikuttavat voimallisesti lintukantoihin - tappamalla nuoret lentotaitoja vasta harjoittavat poikaset mutta myös aikuisia lintuja. Tuho voi olla useampi kymmen prosenttia paikan lintukannasta, ainakin kaupunkialueilla ja taajamissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kuriin. Taas saa keväällä pistää istutukset uusiks. Piha on niin iso, että kaikkien suojaaminen verkoilla ei onnistu mitenkään. No, onneks ne katit huolehti sentään keväällä vinon pinon kyitä kuoliaaksi, että jotain tekivät ruokansa eteen.

Vielä kun hävittäisi nuo räkätit, niin olisi elämäntyönsä tehnyt.No, en nyt ihan niinkään ajattele, mutta kyllä sitä voi itkeä niin pupujen, lintuje, oravienkin kuin hiirien ja myyrienkin perään, jos sikseen tulee, mutta jos ei kissa noita vähennä, niin on toki muita: mm. ketut ja supit.Viime kädessä kissa on osa luontoa enempi kuin koira. Kissa siis käyttäytyy lajilleen ominaisesti enkä minä osaa sitä ainakaan pahana pitää. Peto se on, mutta kun ei ihmisten päälle käy ja naapurin koiratkin jättää rauhaan, niin pitäisikö siitä olla pahoillaan.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat