Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Olisi ihanaa erottua " tavisäidistä" ja muutenkin seurata lasten kasvua. Kaksosissa vaan on sitä jotain mielenkiintoista.

Kommentit (17)

ja lisäksi " yksönen" . Jos näin jälkiviisaana valitsemaan pääsisin, tekisin lapseni ilman muuta yksittäiskappaleina. Tuplaraskaus ei tosiaan ole " tavisraskaus" vaan rasittaa kroppaa ja vauvoja aika lailla. Pari ekaa vuotta kaksosten kanssa on aika sumuista aikaa, varsinkin jos lisäonuksena saa tuplakoliikit ja erittäin huonosti nukkuvat lapset.Toki kaksosista on valtava ilo ja kaksosten elämän seuraaminen on palkitsevaa. Ja jos haluaa erottua joukosta, sitä kaksosten kanssa kyllä saa. Itsellä ei ollut käynyt mielessäkään että voisimmekin saada kaksoset. Täysi yllätys - ja onneksi ei etukäteen tuplavauvaelämästä paljon tiennytkään. Ja alkuvuosien rankkuudenkin ymmärtää onneksi kunnolla vasta jälkikäteen ja yhtä vauvaa kerrallaan hoidettuaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Aika moni on varmaan lapsena miettinyt, miltä tuntuisi olla kaksonen - jos olisikin toinen samannäköinen ihminen kuin minä, aina kaveri vieressä.

...isommat lapset eivät enää niinkään sen jälkeen kun ovat kärryiän ohittaneet. Meillä tosin tuplat ovat erittäin samannäköiset vaikka erivät identtisiä olekaan ja saavatnäin ollen myöskin huomiota osakseen.Ja kyllä minusta tuplat saavat lapsiryhmissä (päiväkoti ja harrastukset) aina kiinnostuneita ympärilleen. Kaksosuus kiinnostaa kuitenkin monia.

ja voisin semmoset saadakin jos asiat olis yoisin...

Äitini on odottanut kaksosia ja mummuni oli kaksonen, että voisi olla jopa mahdollista ensi elämassä.

Ja jos joku haluaa vaan sen takia, että erottuis joukosta, suosittelisin hoitoon pyrkimistä ja lasten hankkimisen lykkäämistä.Yhdessäkin on työtä ihan riittämiin.

Monta lasta haaveena ja olisi helpompaa tehdä kaksi kerralla. Siis vauva vuosien jälkeen helpompaa, tiedän kyllä ettei kaksi mene siinä kuin yksi.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat