Vierailija

Tahtois löytää jonkun huippuhyvän, hinnalla ei väliä!

Kommentit (23)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Oisko vielä muita? Olen itsekkin tuota Lorealia käyttänyt, mutta haluaisn vielä jotain laadukkaampaa.. Usein valitettavasti hinta ja laatu kulkevat käsikädessä, ja tuo Lorealhan on vielä halpa (n.8-10e/plo).Onko kellään kokemusta Redkenin tuotteista?Vierailija:

Lainaus:


Tahtois löytää jonkun huippuhyvän, hinnalla ei väliä!
Tämän kesän tuttavuus ja en enää muuhun vaihtaisi. Luonnollisesti löytyy blondeille ja punapäille oma sävynsä.Ennen käytin Wellan tai L´orealin värjätyille hiuksille shampoita+hoitoaineita.Schwarzkopfilla mahtava sarja SEAH, jos kalliinpaa kaipaat. Seahin shampoo ei minusta kummonen (ei vastaa lainkaan hintaansa), mutta Seahin color therapy duo mask colored hair + Seahin shine spritz conditioning spray coloured hair ovat hintansa arvoisia. Mutta kuten otsikossa suosittelin toi Goldwellin shampoo light on mahtava. Hinta paikasta riippuen alle tai yli 10e (9-13e välillä).

Jos hinnalla ei väliä, ottaisin L' Orealia, mutta muuten Tigin Bed Head tuotteita. Varsinkin Bed headin hiuksiin jätettävä hoitoaine on loistavaa.

en ole nähnyt kovin monessa paikassa, mutta noista kampaamoliikkeistä saa. Tekee hiukset tosi kiiltäviksi eikä ole sähköiset edes kovilla pakkasilla : )

Tässä taas näkee, miten AV-besserwisserit ovat auliita hihkumaan, mutta mitään " asiantuntevaa" vinkkiä näiltä on turha odottaa...Vai mitä AV-mammojen pitäisi päähänsä kaataa, että saisivat hyväksyntäsi?

Sitä ei kuulu lotrata samalla tavalla kun markettishampoita. Mä ostin uusimmaan shampoon ja hoitoaineen helmikuussa, ja niitä on vielä reilusti jäljellä!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat