Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Rattijuoppo tappoi perheenisän

23.7.2007 1:15

Isä kuoli ja kolme lasta loukkaantui, kun nuori nainen törmäsi humalassa perheen autoon.Onnettomuuspaikalla tiessä on loiva kaarre ja alamäkeä. Perheen isä ei ehtinyt väistää, kun nuoren naisen kuljettama auto sinkoutui heidän autonsa kylkeen. (JOHN PALMÉN)

Pelkäätkö liikenteessä?

82% 18%

Ääniä 598Pelkäätkö liikenteessä?

39-vuotias perheenisä kuoli lastensa silmien alla lauantai-iltana Vihdissä sattuneessa nokkakolarissa.21-vuotias nainen ajoi Vanhaa Porintietä Helsingistä Vihdin suuntaan, kun hän jostakin syystä ajautui mutkassa tien oikealle puolelle pientareelle. Nainen teki jyrkän korjausliikkeen ja syöksyi suoraan vastaantulevan auton kuskin puoleiseen kylkeen.Törmäyksen voimasta vastaan tullut Citroën Berlingo syöksyi sivukaiteen yli ojaan katolleen. Kuljettaja menehtyi heti.Miehellä oli kyydissään hänen 9-, 11- ja 13-vuotiaat lapsensa. Perheen äiti ei ollut matkassa mukana. Poliisin tietojen mukaan perhe on kotoisin Vihdistä.Vakavia vammojaPerheen keltainen auto tuhoutui kolarissa käytännössä täysin. Taaempana oleva punainen auto on nuoren naisen, (TUOMO TENHUNEN)

Pelastuslaitos irrotti miehen kaksi lasta autosta takakontin kautta. Menehtynyt isä irrotettiin ruttuun menneestä autosta vasta Vihdin paloaseman pihalla.- Kun pääsimme onnettomuuspaikalle, perheen vanhin tytär huusi kovissa kivuissa autossa. Yksi lapsista oli jo päässyt pois autosta ennen kuin saavuimme ja hän pystyi kävelemään. Hän vaikutti järkyttyneeltä ja oli varmaan sokissa, Länsi-Uudenmaan pelastuslaitoksen Espoon toimialueen päivystävä palomestari Kaj Artela kertoo.Nuori nainen ajoi poliisin tietojen mukaan alkoholin vaikutuksen alaisena ja kovaa vauhtia. Hän oli liikkeellä 24-vuotiaan miehen kanssa farmarimallisella Audilla, joka on Viron rekisterissä.- Nainen loukkaantui vakavasti, mutta mies pystyi puhumaan onnettomuuden jälkeen. Ei heillä ole hengenvaaraa. Menehtyneen miehen lapsista kaksi loukkaantui vakavasti. Kaikki autoissa olleet vietiin sairaalaan, komisario Antero Sundell Vihdin poliisista kertoo.- Osa heistä pystyy ehkä puhumaan, mutta vielä emme ole kuulleet heistä ketään, Sundell sanoo.Kommentit (3)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Eipä kauheasti tekisi mieli pitkälle matkalle lähteä... saati lyhyelle! Mutta kun pakko on jos meinaa täältä kaupassa tai töissä käydä... =/

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat