Vierailija

Mun Renault Laguna sanoi itsensä irti tänään risteyksessä, vaihdoin vaihteen 1 -> 2 ja painoin kaasua ja kuului kova pamaus ja sitten kaput.Auto käynnistyy mutta mitään vaihdetta ei saa päälle, se on kuin vapaalla.Pystyykö kukaan yhtään arvaamaan mistä on kysymys ja ennen kaikkea onko kallis remontti edessä?terv. yh-äiti jonka tuttavapiiriin ei kuulu autoeksperttejä

Kommentit (6)

Kytkimestä meni joku kalvo,ei ollut mikään KAUHEN kallis,jos en ihan huijaa niin alle 100e (mut käytettiin kyllä tutulla korjaajalla.... et en tiedä vaikuttiko)

meneekö vaihteet päälle kun auto ei oo käynnissä.. tuntuuko kytkinpoljin löysältä.. jos vaihteet menee normaalisti päälle kun ei oo käynissä (ja vaihdepäällä käynnistettäessä yrittää eteenpäin) ja tuo poljin on löysä niin selviit kytkinvaijerin vaihdolla joka on ihan halpa remontti muuten saat varautua aika kalliiseen remppaan..

kytkinvaijeri nyt on kaikkien vaijereiden tapaan normaali kuluva osa että sikäli voisi olla todennäköinen

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ilmeisesti kyse vaihdelaatikosta (arvaus) joka maksaa töineen kaikkineen monta tonnia.(3-6) jos on vanha Laguna, niin romuttamolla voivat löytää oikean laatikon ja tekevät vaihtotyön. Sitten pääsee tonnilla- kahdella.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat