Vierailija

Lapsi on juuri täyttänyt viisi vuotta eikä vaipan poisottamisesta tule mitään. Pissatamme hänet aina kun itse menemme nukkumaan, ja jos heräämme yöllä niin pissatamme taas. Ollaan yritetty vaikka mitä, mutta tulos on aika se ettei lapsi edes herää vaikka sänky olisi aivan märkä.

Eikä itseä huvita herätä 2-3 tunnin välein kantamaan jo isoa lasta vessaan, koska todellakin nukkuu sikeästi.Asiallisia vastauksia, kiitos!

Kommentit (9)

Meillä yövaippailijapoika nyt 3 v. 10kk ja mietimme jo asiaa, sillä toinen poikamme tuli yökuivaksi jo 2½-vuotiaana. Tuntuu siis huolestuttavalta ja haluan olla ajan tasalla.Miten teidän lapsille lääkitys on sopinut/tehonnut?

ja se auttoi meillä.

ennen kun täytti 6v oli täysin kuiva ilman apuvälineitäkokeiltiin jossain välissä myös hälytintä, mutta siitä ei ollut mitään apua. meteliin heräsi koko muu perhe, mutta ei tää kastelija.lue www. yokastelu. net

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mitkään yöpissatukset eivät auttaneet, joten jätimme ne. Yövaippa on käytössä ja saa olla, kunnes oppii kuivaksi itsekseen. Minä en halua lapselle lääkitystä, ellei sitten ole aivan pakko jossain vaiheessa, jos asia vaan pitkittyy ja pitkittyy.

Meillä pian 5 täyttävä poika eikä yökuivuudesta tietoakaan. tyttö taas oppi kuivaksi jo 2 vuotiaana samaan aikaan ku muutenkin jätettiin vaippa pois. Luulin et olis menny samalla tavalla pojan kanssa...

ei varmaan ole kivaa lähes kouluikäiselle lapselle. Eikä yökyläänkään voi koskaan mennä. Ei se lääke ole mikään monsteri, vaan auttaa lasta, jonka oma hormonituotanto ei riitä yökuivuuteen. Ja tosissaan, yli 5v yökastelijat saavat kuukaudessa Kelalta n. 80 euroa tukea.

saati sitten kokeilla mitään hälyttimiä tai hormoneja. Joissain kunnissa raja on jopa 6 vuotta. Tämä on todella yksilöllinen asia johon oppimisella on hyvin vähän vaikutusta etenkään alle 5-vuotiaalla. kaikki lapset kypsyvät jossain vaiheessa, mutta sitä voi sitten nopeuttaa noilla apuvälineillä ja hormoneilla jos halutaan ja jos asia on lapselle hankala.Meillä kaksi poikaa, joista toinen alkoi olla useimmiten yökuiva 4,5-vuotiaana. Senkin jälkeen vahinkoja tuli vielä monta vuotta 3-10 kertaa kuussa. Toinen poika alkoi olla kuiva 3,5 vuotiaana mutta hänellekin tulee vielä vahinkoja 5-vuotiaana.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat