Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Pärjääkö aikuinen + 2 lasta kun nettopalkka 950, josta vähennetään KAIKKI mahdolliset kulut

siis vuoka, vesi, sähkö, auto, vaatteet, hygienia, ruoka, tarvikkeet, hoitomaksut yms yms yms...Lisäksi tietysti tulee lapsilisät, yh-korotus, asuntotuki, en tiedä saisinko muuta..

Kommentit (14)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

mutta sitten pitäisi vaihtaa lasten hoitopaikkaa, mitä en kyllä haluaisi tehdä, kun heillä on nyt niin mahtava hoitotäti ja pelkään että tulisi liikaa muutoksia kerralla..ap.

esim. ex-mieheni sai sitä kautta lapsille kerrossängyn yökyläilyjä varten ja luultavasti voit saada toimeentulotukea, jos tulot noin pienet, samoin saat asumistukea, eli luultavasti pärjäät hyvin, terkuin yh, joka ei saa tukia, mutta nauttii elämästään ilman miestä.

niin sellanen vielä, että jos/kun lähden miehen luota, en saa mukaani luultavasti mitään tavaroita/huonekaluja, paitsi tietysti lasten, ja se nostaa lähtökynnyksen aika korkealle. En haluaisi viedä lapsia tyhjään kotiin, mutta tännekään en voi jäädä.ap

Aika helppoa on ynnätä vuokra+ muut kulut ainakin suurin piirtein. Näin saat selville menojesi määrän ja voit miettiä tuletko tuloillasi toimeen.

Aika tiukille se varmaankin menee, mutta aina sitä pärjää jos on pakko!

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat