Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Onko tapana laittaa tällaisissa tilanteissa adressia?

Kommentit (5)

lapsienkelin kuva, koska tiesimme heidät uskovaisiksi. Siihen kirjoitimme osanottomme.Jos vauva olisi elänyt kauemmin, he olisivat saaneet varmasti kaikkea söpöä lahjaksi. Mielestäni oli sopivaa lähettää tällainen söpö kortti mieluummin kuin iso adressi. Vauvahan oli niin pieni.Kun kävimme myöhemmin kylässä heillä, niin he olivat laittaneet saapuneet kortit esille. Joukossa oli enkeleitä ja nallekortteja ainakin. En tiedä, että saivatko myös adresseja.

Ei noin lyhyellä elämällä ole niin paljon arvoa, että kannattaisi ihan adressia vaivautua ostamaan. Eikä vanhemmatkaan sitä varmaan odota, sillä eiväthän he ehtineet lapseen edes kunnolla tutustua ja rakastua, joten tuskin tätä edes niin kovin kaipaavat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Katselimme myös hautajaiskuvia. Vanhemmat pitivät erityisesti pienistä kauniista kukkakimpuista, joita vauva sai haudalleen. Lapsivieraat olivat käyneet laskemassa yhden kukan. Itse olivat laskeneet sydämenmuotoisen kukkaseppeleen. Oli tärkeää, että hautajaiset olivat kauniit.Kertoivat, että heidän mielestään isommat ja tummasävyisemmät kukkalaitteet, joita olikin osa, sopivat paremmin vanhemmille vainajille. Lapselle herkkiä vaaleita sävyjä kukkiin.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat