Vierailija

niinhän ne toisetki* - näin eräs äiti perusteli! Kuinka lapset jaksaa käydä monissa harrastuksissa vielä pitkän hoitopäivän jälkeen - siis lähinnä pienet lapset? Toteuttaako lapsi äidin uselmaa harrastuksellaan vai onko oma halu ollut valinnassa?

Kommentit (10)

olla pienelle lapselle liikaa harrastustoimintaa, mutta minusta harrastaminen myös tavallaan kasvattaa lasta.Toki tässä vaiheessa harrastukset ovat näitä " äidin mielestä tämä sopii tyttärelle ja isin mielestä tämä sopii pojalle" juttuja, mutta kun lapset vähän kasvavat, niin toki he saavat itse valita mitä harrastavat, mutta koitamme lapsia kyllä kasvattaa niin, että aina olisi joku tai useampi harrastus päällä.Asumme onneksi Helsingissä missä harrastusmahdollisuudet ovat ihan superhyvää luokkaa, kun voi valita mistä tahansa mitä tahansa.

1-2 viikossa. Vanhin lähtee nyt kouluun ja mietin pitäisikö toinen harrastus lopettaa mutta tyttö tahtoo jatkaa niin katson nyt alkuun miten jaksaa ja jos väsyy niin harrastukset tauolle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hyvänen aika mikä kysymys, en ikinä pakottaisi lapsia mihinkään harrastuksiin! Ihan heidän omien kiinnostusten ja taipumusten perusteella meillä on harrastukset valittu ja lähtökohtana on koko ajan se että niissä käydään koska niissä on kivaa.Lapsemme harrastaa siis taitoluistelua, balettia ja tennistä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat