Vierailija

Mä ainakin ostan uudet vaatteet neuvolaan ja leikkaan kynnet ja puhdistan korvat vaikka olisin just sen tehnyt. Hullua:)

Kommentit (11)

siisteihin vaatteisiin. Ja kauniiksi. Tukat kammataan ja kynnet leikataan yms.Mutta se mikä minua monesti ärsyttää neuvolassa kun katson ihmisiä...

Lapsilla on joo, uudet vaatteet ja sitä rataa ja äiti on jossain kauhtuneessa xxl t-paidassa ja tukka niinku Mintun äidillä. Silloin minulla itselläni herää kysymys minkälainen on kodin siisteystaso tai mitä yritetään peitellä yms. Ja luulenpa itsekin terveydenhuoltoalalla olevana terkkarin kiinnittävän huomiota koko perheen yleisilmeeseen eikä vain lapseen jolla on neuvola.

vaatetuksen. Vaatteiden tulee on puhtaita ja väreiltään riittävän hyvin yhteen sopivia, hampaat pestyt, hiukset kammatut ja viimeisenä silauksena pyyhin vielä kasvot, koska aina niissä on aamupalan tms jälkiä. Nenässä ei roiku koskaan räkänoroa. Sen pyyhin pois alta aikayksikön ja harvoinpa ovat nuhaisia muutenkaan!!! Tämä on suurin ärsytyksen aiheeni, kun jotkut antavat lapsensa sotkea ympäriinsä, vaikka nenästä roikkuisi hyppynaru!!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat